< WRÓĆ DO Nowości produktowe

Puree owocowe Ponthier – nowość w ofercie Farutexu!

Nowości produktowe2013-01-23

Owocowe puree francuskiej marki Ponthier to nowość w ofercie firmy Farutex. Puree Ponthier, czyli owocowa „pulpa”, robione jest z dojrzałych, dokładnie miażdżonych owoców z dodatkiem cukru (około 10%). Puree stosowane jest jako substytut świeżych owoców. Jest ono praktyczne w użyciu, pozwala zaoszczędzić czas, zapewnia bezpieczeństwo żywności, kontrolę kosztów i taką samą jakość przez cały rok. Puree Ponthier to „owoce gotowe do użytku”, mogące stanowić składnik różnych dań, na przykład: drinków, soków owocowych, napojów typu smoothies, deserów (musów owocowych, galaretek, czekolad (nadzienie) i słodyczy (galaretki owocowe, pianki marshmallows), lodów i sorbetów. W ofercie Farutexu znajduje się 6 smaków: biała brzoskwinia, granat, mango, marakuja, czarna porzeczka oraz mix czerwonych owoców. Puree sprzedawane jest w opakowaniach gastronomicznych o wadze 1 kg z dozownikiem pozwalającym na wygodne odmierzanie produktu.

www.farutex.pl

KOMENTARZE
DODAJ KOMENTARZ

Komentarz:

Podpis:

E-mail:

WYŚLIJ

< WRÓĆ DO Nowości produktowe
© Copyright papaja.pl 2001-2019. Wszystkie prawa zastrzeżone.