Majówka w Stacji Food Hall x Krzysztof Szulborski – w Stacji Food Hall
Schabowy, gołąbki, pierogi, mielone, żurek, kapuśniak i kiszone ogórki: w najbliższą Majówkę cała Stacja Food Hall przystroi się w biało-czerwone barwy, by świętować kulinarne tradycje naszego wspaniałego kraju. Zapraszamy na FESTIWAL KUCHNI POLSKIEJ!
Każdego dnia oryginalne polskie klasyki znajdziecie w Rzeźni oraz Ziemniaki, pyry, kartofle czyli gospodarzy naszego festiwalu. Jednak podczas nadchodzącego wydarzenia każdy nasz koncept kulinarny przyrządzi dla Was specjalne danie w polskim stylu, zupełnie spoza karty, a bar oczaruje polskimi koktajlami.
Zainspirowani? Gotowi? Ciekawi? Zatem bądźcie!
Ambasadorem FESTIWALU KUCHNI POLSKIEJ jest Mistrz Kulinarny Krzysztof Szulborski – prezes Stowarzyszenia Kucharzy Polskich, przewodniczący Komisji Egzaminacyjnej przyznającej tytuły Czeladniczo – Mistrzowskie w zawodzie kucharz, Mistrz Świata BBQ, organizator Mistrzostw Polski w Potrawach z Ryb Morskich, srebrny i brązowy medalista Olimpiady Kulinarnej Culinary Olympics IKA – Olympiade der Köchem, a przede wszystkim miłośnik i propagator kuchni polskiej i regionalnej na skalę międzynarodową.
Dołączcie do wydarzenia i bądźcie na bieżąco!
Stacja Food Hall
ul. Kilińskiego 4 Gdańsk Wrzeszcz
od 29.04. godz.12.00 do 03.05 godz.22.00