Portal Gastronomiczny

Drugi Toruński Bal Charytatywny

Już po raz drugi Iga Sarzyńska Wzrusza Toruń, Copernicus Toruń Hotel i Papaja.pl mają zaszczyt zaprosić Państwa na wyjątkowe wydarzenie – Drugi Toruński Bal Charytatywny!
Bal objęty został honorowym patronatem Marszałka Województwa Kujawsko-Pomorskiego – Piotra Całbeckiego.
Celem organizacji balu jest pozyskanie środków na remont kolejnych trzech łazienek w Domu Dziecka ‘’Młody Las’’ przy ul. Krasińskiego 74/1 w Toruniu.
Autorką projektu wnętrz będzie i tym razem toruńska architektka – Pani Marta Boruczenko-Kwiatkowska.
W zeszłym roku udało nam się zgromadzić 126 750 zł środków, z których obecnie odnawiamy pierwsze 3 łazienki.
Drugi Bal Charytatywny jest doskonałą okazją aby okazać wsparcie i wielkie serce, jednocześnie przeżywając niezapomniany, pełen atrakcji wieczór.

Gośćmi specjalnymi tegorocznego balu będą:
Maja Popielarska
Tomasz Zubilewicz
Kurt Schelle
r

W programie


Degustacyjna kolacja przygotowana przez Szefów Kuchni i Cukierników:
Kurt Scheller
– Ariel Gomez Carusso
(Restauracja 4 Pory Roku)
Dawid Wojciechowski (Copernicus Toruń Hotel & Restauracja Salt)
Iga Sarzyńska – Komorowska (Iga Sarzyńska ”Wzrusza Toruń”
Live Cooking
Mateusz Bieliński – Sushi
– Grzegorz Gniech – Carving


Licytacja atrakcyjnych fantów oraz loteria – czego możecie się spodziewać wyjawimy nieco później, ale uwierzcie nam na słowo, że będzie warto!

Muzyka na żywo, drinkbar, bufet ciepły i zimny – czyli to czego nie może zabraknąć na każdej udanej imprezie 🙂

Zakup biletów

Cena zaproszenia to 390 zł od osoby.
Rezerwacji miejsc możecie dokonać pod adresem mailowym:
, hasło: BAL
numer konta do wpłaty: 98 2530 0008 2030 1007 1133 0001
Dodatkowo dla Gości spoza Torunia nocleg ze śniadaniem w Copernicus Toruń Hotel w cenie specjalnej 400 zł / pokój 2 os.
Hasło: BAL
, +48 56 611 57 00
Do zobaczenia 24 marca! To będzie noc, którą zapamiętacie na długo!

Agnieszka Ochniak

Redaktor naczelna portalu PAPAJA.PL

Inne

 

Selgros HoReCa zaprasza na Targi Gastro Hotel w Kołobrzegu

 

Konferencja pt. „Turystka kulinarna na rzecz dziedzictwa kulturowego”