Portal Gastronomiczny

Chefs Only Ustka

Chefs Only – edycja specjalna USTKA 2024

Rośnie liczba gości restauracji, cukierni oraz hotelowych restauracji i domów weselnych, zainteresowana daniami bez mięsa, glutenu, jaj lub mleka. Podyktowane jest to wieloma czynnikami w tym troską o środowisko, zdrowiem lub po prostu modą. Przygotowanie restauracji na 2024 rok ma duże znaczenie, ponieważ styl życia wegetariański, wegański, flexitariański i bezglutenowy zyskują na popularności. Restauracje powinny dostosować swoje menu, aby przyciągać i zadowalać tę rosnącą grupę gości. 

Wzięcie udziału w specjalnej edycji Chefs Only to doskonały sposób na poznanie produktów i dostosowanie się do nowych trendów w gastronomii. 

Pozwoli to również pokazać gościom, że restauracja jest otwarta na innowacje, kreatywność i dbałość o potrzeby różnorodnych grup.

Bilety

https://app.evenea.pl/event/chefsonlyustka/?fbclid=IwAR2dg8azLAgaOlil4_AHrxGN-T7nACsXaoGD7b8lvHlOtirBYLFJQ0Bw4a0

Miejsce

MIEJSCE

APARTON USTKA
Szymborskiej 1, Przewłoka Zobacz na mapie

Data

Początek: 30 Stycznia 2024, 10:00 (Wtorek)

Agnieszka Ochniak

Redaktor naczelna portalu PAPAJA.PL

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Tagi

Aktualności

 

„Polska od Kuchni” akcja promująca gastronomię startuje z XIII edycją konkursu - Złoty Widelec

 

Kto będzie polskim Chocolate Masters?

 

Fun dining. Prosto i genialnie Przemysław Klima

Udostępnij

Inne

 

„Polska od Kuchni” akcja promująca gastronomię startuje z XIII edycją konkursu - Złoty Widelec

 

EXPO SWEET już w tym miesiącu!