Portal Gastronomiczny

SMAKKi Invest Day wydarzenie na najwyższym poziomie

Z jakimi wyzwaniami przyjdzie się mierzyć branży HoReCa w 2024 roku

 Już niejednokrotnie restauratorzy i hotelarze udowadniali, że jakie by one nie były – dają radę!

Życzymy Wam jednak, aby Nowy Rok był dla wszystkich zdecydowanie łaskawszy.

ZAPROJEKTUJ SWOJĄ PRZYSZŁOŚĆ

Niemniej jednak o przyszłości i wyzwaniach musimy stale myśleć, aby nie zostać w tyle. Dlatego przygotowaliśmy SMAKKi Invest Day – biznesowe spotkanie inwestorów, projektantów i wykonawców projektów gastronomicznych.

Dobrze wiemy, że odpowiednio zaprojektowana i wykonana restauracja jest nieodzowną częścią każdego hotelu, dlatego na naszym wydarzeniu nie zabraknie przedstawicieli rynku hotelarskiego. Wśród nich pojawią się osoby zarządzające Hotelami Diament, które zostały Partnerem Dnia Inwestora.

HOTELE DIAMENT

Hotele Diament oferują swoim Gościom nie tylko miejsca w wyjątkowo zaaranżowanych pokojach ale również niezwykłe doświadczenia kulinarne w restauracjach. Każda z nich oferuje swoim gościom niepowtarzalne smaki. Szefowie kuchni są doświadczeni i doskonali w swoim fachu, a obsługa zawsze staje na wysokości zadania i sprawia, że wizyta w restauracjach należących do sieci to prawdziwa przyjemność.

Doświadczenie restauracyjne Hoteli Diament to koncepty Kaktusy w Katowicach, Poziom+ w Gliwicach, Diament w Zabrzu, Cesarskiej w Chorzowie, Vacanzy w Siemianowicach Śląskich oraz Atmosfery w Ustroniu. 

SMAKKi INVEST DAY WYDARZENIE NA NAJWYŻSZYM POZOMIE 

Obecności takich marek na SMAKKi Invest Day pokazuje, że tworzymy wydarzenie, na które branża czeka. Cieszymy się, że możemy tworzyć przestrzeń networkingową odpowiednią dla rozmów i nawiązywania kontaktów.

Niech Nowy Rok przyniesie branży wyzwania, którym łatwo będzie sprostać!

Zapiszcie datę w kalendarzu: 21 marca 2024, hale EXPO XXI – tam spotka się prawdziwy gastrobiznes.

Do zobaczenia na SMAKKi Invest Day!

Bezpłatna Rejestracja

https://smakki.pl/pl/rejestracja/

Agnieszka Ochniak

Redaktor naczelna portalu PAPAJA.PL

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Tagi

Aktualności

 

„Polska od Kuchni” akcja promująca gastronomię startuje z XIII edycją konkursu - Złoty Widelec

 

Kto będzie polskim Chocolate Masters?

 

Fun dining. Prosto i genialnie Przemysław Klima

Udostępnij

Inne

 

„Polska od Kuchni” akcja promująca gastronomię startuje z XIII edycją konkursu - Złoty Widelec

 

EXPO SWEET już w tym miesiącu!