Portal Gastronomiczny

Głosuj na faworyta Fine Dining Lovers

Chcemy Cię! Nadszedł czas, aby zagłosować i pomóc nam wybrać zwycięzcę nagrody Fine Dining Lovers Food for Thought Award, nagrody dodatkowej w konkursie S.Pellegrino Young Chef Academy Competition 2022-23.

Od dzisiaj do 31 maja 2023 r. będziecie mogli wybrać swojego ulubionego młodego szefa kuchni spośród 15 rywalizujących finalistów regionalnych, wyłonionych podczas Finałów Regionalnych, które odbyły się na całym świecie.

GŁOSUJ na ulubionego młodego szefa FINE DINING FOOD FOR TOUTUG 2022-23


S.Pellegrino i Fine Dining Lovers nieustannie poszukują nowych talentów, aby zapewnić im widoczność, na jaką zasługują, ale potrzebny jest również Twój wkład.

Swoim głosem pomożesz nam wybrać zwycięzcę nagrody Fine Dining Lovers Food for Thought Award 2022-23, która zostanie następnie celebrowana podczas Wielkiego Finału konkursu S.Pellegrino Young Chef Academy, zaplanowanego na 4 i 5 października w Mediolanie.

Piętnastu finalistów, wybranych wcześniej podczas finałów regionalnych w drodze głosowania internetowego, zostało wybranych jako najlepiej reprezentujących ich osobiste filozofie za pomocą popisowych potraw. Od wspomnień rodzinnych, przez lokalne produkty, aż po zrównoważony rozwój, młode talenty podzieliły się swoimi punktami widzenia poprzez 15 niesamowitych potraw.

Głosowanie będzie trwało od 3 kwietnia do północy 31 maja. Klikając w powyższy link będziecie mogli dowiedzieć się, jak każdy z finalistów opisał swoje danie, a następnie zagłosować na to, które uznacie za najbardziej spójne.

źródło: https://www.sanpellegrinoyoungchefacademy.com/food-for-thought-award/grand-finale

Agnieszka Ochniak

Redaktor naczelna portalu PAPAJA.PL

Tagi

Aktualności

 

Cezary Nowak z Krakowa wyruszy na World Class w Szanghaju

 

Rozmowa z Jakubem Żymelskim laureatem WKR 2024

 

Winterhalter - zastosuj ten trik, a Twój personel będzie bić się o pracę na zmywaku

Udostępnij

Inne

 

Obchody 80 rocznicy Powstania Warszawskiego na Woli

 

Kongres Szefów Kuchni i Restauratorów -08.10