Portal Gastronomiczny

SMAKKI GASTROTARGI 2024 kulinarne inspiracja, rozwój i biznes- podsumowanie

W dniach od 20 do 22 marca staliśmy się sercem polskiej sceny kulinarnej, łącząc mistrzów gotowania, profesjonalistów branży HoReCa oraz entuzjastów wyrafinowanych smaków i najlepszej kuchni. To były dni pełne niezapomnianych wrażeń, inspirujących spotkań oraz biznesowego networkingu.
Dziękujemy, że byliście częścią tej niezwykłej podróży kulinarnej.
 SMAKKi GASTROTARGI 2024 odwiedziło blisko 6000 gości, a swoje produkty prezentowało blisko 150 marek z całego kraju oraz z zagranicy. Wspólnie tworzyliśmy przestrzeń, w której pasja do gotowania, produkty i innowacyjne rozwiązania w gastronomii znalazły swoje wyjątkowe miejsce.
INSPIRUJĄCE SPOTKANIA Z MISTRZAMI KULINARNYMI
Nasze targi obfitowały w niezapomniane momenty dzięki pokazom kulinarnym na żywo prowadzonym przez wybitnych szefów kuchni m.in. Przemysława Klimę, Grzegorza Łapanowskiego, Marina Gimeneza Castro, Boba Mazura i Patryka Galewskiego. Emocje podsycały konkursy kulinarne: Złoty Karczoch – na najlepsze danie wege, Heinz Selection – dla burgerowni, czy Mistrzostwa Polski Kuchni Tajskiej, które swoją obecnością zaszczyciła Pani Ambasador Królestwa Tajlandii.  
BIZNES I ROZWÓJ W CENTRUM UWAGI
Targi były również platformą dla nawiązywania relacji biznesowych oraz inspirowania się doświadczeniami prawdziwych Liderów branży. Konferencje, jak Liderki Branży HoReCa czy SMAKKi Invest Day, zgromadziły doświadczonych przedsiębiorców i ekspertów, którzy dzielili się wiedzą i doświadczeniami. Wśród wystawców znalazły się wiodące marki, oferujące nowatorskie rozwiązania dla sektora.
ATMOSFERA WSPÓŁPRACY I PASJI
Jednak najbardziej niezapomnianym elementem targów była atmosfera współpracy i pasji, która łączyła wszystkich uczestników. Udowodniliśmy, że kuchnia to więcej niż miejsce pracy – to przestrzeń dla kreatywności, innowacji i budowania relacji.

Dzięki Wam SMAKKi 2024 stały się wydarzeniem, które na długo pozostanie w naszej pamięci.


Z niecierpliwością oczekujemy na kolejną edycję, pełni nadziei, że będzie ona równie obfitująca w smakowite inspiracje i niesamowite doświadczenia.


Do zobaczenia w 2025!
chili

Tagi

Aktualności

 

Dania z lodami Schöller – gorący trend 2024 roku

 

Joanna Brodzik ambasadorką marki Fine Life

 

Wynajem długoterminowy receptą na zmniejszanie kosztów operacyjnych w HoReCa

Udostępnij

Inne

 

Wynajem długoterminowy receptą na zmniejszanie kosztów operacyjnych w HoReCa

 

THE BEST CHEF PRZEDSTAWIA (R)EWOLUCJĘ W WYBORZE NAJLEPSZYCH SZEFÓW KUCHNI