Portal Gastronomiczny

Gdańska STACJA FOOD HALL świętuje po raz czwarty!

Po raz pierwszy w folkowym stylu!

Happy b-day folks, czyli czwarte urodziny Stacji Food Hall, to trzy dni pełne najlepszej muzyki, ciekawych warsztatów barmańskich oraz kulinarnych, pysznego jedzenia, wspaniałych koktajli i świetnej zabawy.

Wśród zaplanowanych atrakcji jest m.in. koncert Pauliny Przybysz, obchody Nocy świętojańskiej wraz z zaplataniem wianków, gwiezdnymi pokazami w mobilnym planetarium, koncertem folkowego zespołu Chrust, przy barze na dachu, a także street food night z DJ do 3:00 nad ranem. Urodziny obfitować będą także w warsztaty barmańskie i kulinarne i rękodzielnicze, prowadzone przez naszych rezydentów, jak również wspaniałych Gości. Zwieńczeniem urodzin będzie sobotni jam session, podczas którego zagrają muzycy na co dzień pracujący za barami Stacji Food Hall.

Program

22.06 – CZWARTEK

20:00 – PAULINA PRZYBYSZ | koncert otwierający urodziny

23.06 – PIĄTEK | NOC ŚWIĘTOJAŃSKA

17:00 – Stir Creativity – zaplatamy wianki z Cięte Piękno i tworzymy koktajle x Bombay KUP BILET

17:00 – 19:30 – PLANETARIUM – pokaz & słuchowisko „Wierzenia ludowe i ziołolecznictwo” KUP BILET: 17:00 | 17:30 | 18:00 | 18:30 | 19:00

20:00 – koncert zespołu Chrust x Bombay

do 3:00 – street food night x DJ Layz

24.06 – SOBOTA

14:00 – MAKRAMA Z PYNCI – warsztaty plecenia makramy KUP BILET

14:00 – 17:00 – SŁOWIAŃSKIE PODPŁOMYKI warsztaty kulinarne w The Kitchen KUP BILET: 14:00 | 15:30

18:30 – warsztaty barmańskie z Martini w The Kitchen KUP BILET

18:00 – warsztaty barmańskie z Derwar’s w PERONIE 5 KUP BILET

21:00 – STACJA JAM SESSION – koncert muzyków Stacji Food Hall x Dewar’s

DJ Maria Bros

Urodzinami zaczynamy LATO NA POZIOMIE, czyli cykl wydarzeń wakacyjnych.

STACJA FOOD HALL – Jedz. Pij. Wrzeszcz.

Tu zawsze znajdziecie swoje miejsce na najlepszą zabawę.

W jednym miejscu znajdziecie to, czego szukacie, przez siedem dni w tygodniu! 20 różnych kuchni z całego świata i 5 różnych barów. Wyjątkowe koncerty, jam sessions, potańcówki i ciekawe spotkania w PERONIE 5, transmisje sportowe i kraftowe piwa w The Beer Spot, chill przy Barze na dachu, podróż SKM-ką w tiki barze Funky Monkey – to tylko początek.

Agnieszka Ochniak

Redaktor naczelna portalu PAPAJA.PL

Tagi

Aktualności

 

Rozmowa z Jakubem Żymelskim laureatem WKR 2024

 

Winterhalter - zastosuj ten trik, a Twój personel będzie bić się o pracę na zmywaku

 

Obchody 80 rocznicy Powstania Warszawskiego na Woli

Udostępnij

Inne

 

Rozmowa z Jakubem Żymelskim laureatem WKR 2024

 

Zwycięzcy konkursu „Mięsne Specjały Polskiej Kuchni - Instytut Kulinarny Transgourmet”!