Apteka św. Huberta

FunDiningPrzemysławKlima

Fun dining. Prosto i genialnie Przemysław Klima

Z przyjemnością ogłaszamy premierę książki „Fun dining. Prosto i genialnie” autorstwa Przemysława Klima, pierwszego i jedynego szefa kuchni w Polsce z dwiema gwiazdkami Michelin. W tej niezwykłej publikacji Przemysław Klima dzieli się swoimi kulinarnymi tajemnicami, filozofią gotowania oraz przepisami na dania, które zachwycają nie tylko swoim smakiem, lecz także prostotą ich przygotowania.

„Fun dining” to nie tylko książka kulinarna, to manifest radości, pasji i kreatywności w kuchni. Przemysław Klima podkreśla, że przygotowywanie i spożywanie posiłków powinno być nie tylko doświadczeniem smakowym, lecz także przyjemnością, która łączy ludzi i sprawia, że chwile spędzone przy stole stają się wyjątkowe.

W tej książce czytelnicy znajdą nie tylko sprawdzone przepisy na dania, ale także cenne wskazówki, triki i nieoczywiste dodatki, które sprawią, że nawet najprostsze potrawy nabiorą zupełnie nowego wymiaru.
Od oleju z koperku o intensywnie zielonym kolorze po wegański demi glace, każdy element został starannie dobrany, by wprowadzić do codziennego gotowania nutę kreatywności i ekskluzywności.

Wstęp do książki ukazuje filozofię Przemysława Klimy, który stawia na prostotę, autentyczność i bliskość do składników. To podejście sprawia, że jedzenie nabiera autentycznego smaku i staje się niezapomnianym doznaniem.

Zapraszamy do odkrywania tajemnic „Fun dining. Prosto i genialnie” – książki, która przyniesie radość i inspirację do Twojej kuchni. Już niedługo będzie dostępna w księgarniach!

Let’s have fun! 🍽️


Oprawa twarda
Wydanie: Pierwsze
ISBN: 978-83-240-9303-8
EAN: 9788324093038
Liczba stron: 304
Wydawnictwo: Znak Jednym Słowem
Format: 205×250
Cena detaliczna: 149,99 zł
Rok wydania: 2024

Do nabycia na stronie:

https://www.znak.com.pl/ksiazka/fun-dining-prosto-i-genialnie-przemyslaw-klima-270062?utm_source=influ&utm_medium=organic&utm_campaign=influ_organic_fundining_20240219&utm_content=stories&fbclid=IwAR0y9oRo20AXDy3uX8YWIEPPwzFnLr1lueMNlRoMyVP8W26cXVRIzio4Q64

Agnieszka Ochniak

Redaktor naczelna portalu PAPAJA.PL

 

Premiera książki „Tutto Il Mare i Ryby i Owoce Morza” - Makro

 

Dlaczego polskie restauracje upadają? - wnikliwa analiza FOR RESTAURANT