Co dwa lata wydarzenie skupiające liderów branży i innowatorów kulinarnych
Od 1928 roku Worldchefs Congress & Expo jednoczy globalną społeczność szefów kuchni i innowatorów z różnych branż, aby badać przeszłość, teraźniejszość i przyszłość branży kulinarnej.
Połącz się z liderami myśli i kluczowymi wpływowymi osobami z postępowych, odpowiednich branż, aby uzyskać wciągający program mający na celu promowanie współpracy, budowanie relacji i rzucanie światła na wspólną wizję przyszłości hotelarstwa.
Worldchefs Congress & Expo skupia delegatów szefów kuchni i profesjonalistów z pięciu kontynentów, aby nawiązywać kontakty i poszerzać swoje więzi zawodowe. Unikalny program obejmuje prezentacje i warsztaty prowadzone przez czołowych ekspertów w branży, wpływowe programy edukacyjne, w tym Forum Edukatorów Worldchefs, specjalistyczne wydarzenia mające na celu podniesienie kwalifikacji kolejnego pokolenia szefów kuchni, takie jak Forum Młodych Szefów Kuchni Billa Gallaghera, konkurs kulinarny Global Chefs Challenge, międzynarodowe targi handlowe i różnorodne działania mające na celu wzmocnienie zarówno osobistej, jak i zawodowej sieci kontaktów.
W ciągu 96 lat historii Worldchefs Congress & Expo organizowano w 39 miastach na całym świecie.