Portal Gastronomiczny

Selgros HoReCa zaprasza na Targi Gastro Hotel w Kołobrzegu

17-19 kwietnia w Hali Milenium w Kołobrzegu odbędzie się kolejna edycja Targów Gastro Hotel. Wydarzenie, które co roku przyciąga liczne grono profesjonalistów z branży gastronomicznej i hotelarskiej przygotowało bogaty program szkoleń, prezentacji nowości branżowych oraz degustacji i pokazów kulinarnych. Pierwszy raz na Targach w Kołobrzegu zaprezentuje się Selgros HoReCa. Na stoisku firmy zaplanowano szereg atrakcji i specjalny 50% rabat na zamówienia złożone w trakcie wydarzenia.

Obecność Selgros HoReCa na wydarzeniu branżowym w Kołobrzegu to, po niedawnym otwarciu 20.hali w Polsce, kolejny dowód na nieustanny rozwój marki i zwiększenie zasięgu dystrybucji do klientów gastronomicznych. Sprawdzony, stabilny dostawca produktów i usług dla klientów prowadzących lokale gastronomiczne, szczególnie w tak newralgicznym miejscu jak polskie wybrzeże jest na wagę złota, a o tym co wyróżnia Selgros na tle innych dostawców będzie można się przekonać odwiedzając stoisko firmy w hali Milenium.

Wizyta to świetna okazja do zapoznania się z bogatym asortymentem produktów dla gastronomii, w tym markami własnymi – Transgourmet Economy, Quality i Premium oraz cieszącą się wielką popularnością wśród gastronomów marką Topseller. Goście będą mogli ponadto wziąć udział w pokazach live cooking i degustacjach przygotowanych przez Ekspertów Instytutu Kulinarnego Transgourmet. Przez cały czas trwania Targów na odwiedzających czekać będą Doradcy Klienta, którzy chętnie opowiedzą o stałych ofertach i promocjach dla gastronomów oraz korzyściach płynących ze współpracy biznesowej z Selgros HoReCa.

To nie wszystko! Dla odwiedzających stoisko firma przygotowała wyjątkowy, 50% rabat, wyłącznie na zamówienia złożone w trakcie Targów na specjalnie przygotowane zestawy produktów.

Targi Gastro-Hotel 17 – 19 kwietnia 2024
Hala Milenium, ul. Łopuskiego 38
78-100 Kołobrzeg

Bezpłatny parking 500 metrów od hali przy ul. Śliwińskiego (obok stadionu)

Agnieszka Ochniak

Redaktor naczelna portalu PAPAJA.PL

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Tagi

Aktualności

 

Akademia Pizzy w nowej odsłonie. Bidfood prezentuje specjalistyczne studio kulinarne

 

Janaína Torres najlepszą na świecie szefową kuchni 2024 r w The World's 50 Best Restaurants.

 

MAKRO Polska wspiera cele zrównoważonego rozwoju

Udostępnij

Inne

 

Bocuse d’Or Poland on Tour 2024!

 

Pomaganie przez gotowanie