WIELKIE NAZWISKA. BIEŻĄCE TEMATY.
Nowoczesne przywództwo. Jak ocenić i wybrać produkt do profesjonalnej kuchni? Kuchnia włoska. Jak z sukcesem prowadzić restaurację, kawiarnię, stołówkę? Jak zmienia się polski gastrorynek i jak skutecznie radzić sobie ze zmianą.
Kongres Szefów Kuchni i Restauratorów to największe tego typu spotkanie dla gastronomii w Polsce. Odbędzie się on 08 października 2023 w EXPO XXI, ul. Prądzyńskiego 12/14 w Warszawie. Znamy już szczegółową agendę wystąpień na scenie głównej wydarzenia. Na scenie pojawi się wielu uznanych i rozpoznawalnych ekspertów, którzy poruszą następujące tematy:
Program
edycja 2024
PROGRAM
SESJA PRZEDPOŁUDNIOWA
Beata Bilska
Czy żywność w Polsce jest bezpieczna? Czy to prawda, że polskie produkty rolne są lepsze?
9:00
Cristina Catese
Kuchnia włoska jest prosta, ale nieoczywista
9:20
Rozmowa z Martą Stańczak
Zrównoważone jedzenie – co to właściwie znaczy?
9:50
DEBATA: Jarosław Walczyk, Jarosław Uściński, Marta Stańczak, moderator – Rafał Krzycki
Co to znaczy dobry produkt? Jak nie zgubić smaku i znaleźć kompromis między jakością i ceną?
10:05