Portal Gastronomiczny

Ogłoszenia

SZEF KUCHNI / SZEFOWA KUCHNI -woj. lubuskie

Adres:

Praca od:
Forma zatrudnienia:

Umowa o pracę, Umowa B2B

Wymiar czasu pracy:

Pełny etat

Dla naszego Klienta, miejsca, które zachwyca, zlokalizowanego w woj. lubuskim,
poszukujemy zaangażowanego/nej odpowiedzialnego/nej i samodzielnego/nej
kandydata/ki, który/a będzie odpowiedzialny/a za całościowe zarządzanie
działem gastronomicznym (restauracją) w obiekcie.
Aktualnie poszukujemy kandydata/kandydatki na stanowisko: Szefa Kuchni/ Szefowa Kuchni

Zakres obowiązków

Główne zadania na stanowisku:
● Organizowanie i zarządzanie bieżącą działalnością kuchni oraz
procesem produkcyjnym, w tym tworzenie menu, procedur,
poszukiwanie nowych receptur.
● Zarządzanie podległym zespołem pracowników (kilkanaście osób), od
zatrudniania, przez koordynację ich pracy, sprawowanie nadzoru,
ustalanie grafików, po szkolenia, czy rozmowy pracownicze.
● Kontrolowanie kosztów gastronomicznych (food cost), wykonywanie
kalkulacji w celu utrzymania wyznaczonych wskaźników.
● Wykonywanie zamówień, poszukiwanie dostawców, inwentaryzacje
oraz stała kontrola jakości produktów.
● Kontrola i przestrzeganie przepisów bezpieczeństwa, higieny pracy
oraz HACCP.
● Śledzenie trendów, rynku gastronomicznego, kreatywne
wykorzystywanie miejsca, regionu, w którym znajduje się obiekt.
● Bieżąca i ścisła współpraca z Dyrektorem zarządzającym w
opracowywaniu nowych pomysłów, raportowanie oraz utrzymywanie
dobrych partnerskich relacji ze wszystkimi działami w obiekcie. 

Wymagania

● Kilkuletnie doświadczenie na samodzielnym stanowisku Szefa
kuchni/Zastępcy Szefa kuchni w Polsce lub Europie, poparte sukcesami.
● Innowacyjne i udokumentowane podejście do gotowania, umiejętność
zarażania swoją pasją innych.
● Umiejętność bycia prawdziwym gospodarzem, duży poziom
zaangażowania w wykonywane obowiązki, poszukiwanie nowości,
rozwiązań.
● Bardzo dobra organizacja pracy własnej, jak i podległego zespołu
(kilkanaście osób) oraz umiejętność motywowania zespołu i kreowania
dobrej atmosfery pracy.
● Bardzo dobra znajomość zagadnień gastronomicznych, BHP, HACCP.
● Bardzo wysoka odporność na stres, dynamikę pracy, krytykę, czy pracę
pod presją czasu - bardzo ważne.
● Samodzielność i odpowiedzialność za podejmowane decyzje
● Dyspozycyjność, charyzma, kreatywność.
● Znajomość języka polskiego.
● Raportowanie i wsparcie dla Dyrektora oraz utrzymywanie bardzo
dobrych relacji z innymi działami.

Oferujemy

Klient oferuje:
● Atrakcyjne wynagrodzenie stałe na podstawie umowę o pracę lub
kontrakt managerski B2B.
● Dla kandydatów z dalszych regionów oferujemy wsparcie w
zakwaterowaniu i wyżywienie.
● Przyjazną atmosferę w miejscu pracy, pracę wśród pasjonatów
gastronomii, duże wsparcie ze strony Dyrektora
● Ambitne stanowisko pracy w polskiej organizacji, która stawia na
rozwój.
● Niezbędne narzędzia do pracy: telefon, laptop.
● Duża samodzielność w podejmowaniu decyzji, zaufanie, możliwość
wdrażania własnych pomysłów, udogodnień, czy rozwiązań.
● Benefity: prywatna opieka zdrowotna, karta Multisport, ubezpieczenie
na życie, zniżki pracownicze na produkty, usługi.
● Możliwość wyboru szkoleń i tym samym rozwoju zawodowego.

Informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi Kandydatami. Z góry dziękujemy za
wyrozumiałość.
Prosimy o wysyłanie CV w języku polskim oraz o dopisanie w CV zgody:
“Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez SmartHR
z siedzibą w Poznaniu 61-806 u. Św. Marcin 29/8 dla potrzeb niezbędnych do
realizacji obecnego procesu rekrutacji oraz przyszłych rekrutacji (zgodnie z
Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity:
Dz. U. 2016 r. poz. 922)”

Dane kontaktowe

Udostępnij ogłoszenie

Może Cię również zainteresować

Brak innych ogłoszeń