PAKOWACZ/POMOC KUCHENNA POSZUKIWANI – Ząbki

Adres:
Praca od:
Forma zatrudnienia:

Umowa zlecenie

Wymiar czasu pracy:

Pełny etat

 

Chcesz dołączyć do innowacyjnego start-upu cateringowego, który promuje zdrową żywność i pozytywne doświadczenia? Primate szuka pasjonatów kulinarnych, którzy będą dbać o jakość naszych pysznych posiłków.

Warunki, jakie na Ciebie czekają to:
Atrakcyjne wynagrodzenie, zależne od twojego zaangażowania: 4000-5000 PLN miesięcznie brutto.
Praca 5-6 dni w tygodniu.
Umowa zlecenie.

Możliwość awansu - zapewnimy Ci możliwość rozwoju.
Możliwość podwyżek 2x w roku - zagwarantujemy atrakcyjne wynagrodzenie.
Możliwość szkoleń - dajemy możliwość rozwinięcia nowych umiejętności.
Udział w ciekawym projekcie, dynamicznie działającym na rynku - zdobędziesz cenne doświadczenie.
Pracę w zespole szefa kuchni z doświadczeniem w gwiazdkowych restauracjach Michelin - będziesz miał wzorce do naśladowania.
Pracę w pełni planowaną, równomiernie rozłożoną w czasie - będziesz wiedział, co Cię czeka.
Miłą atmosferę w pracy - chcemy, abyś po prostu dobrze się tu czuł!

Rozpocznij swoją przygodę kulinarną w Primate.diet i bądź częścią naszego sukcesu w dostarczaniu zdrowej i smacznej żywności naszym klientom!

Jeśli jesteś gotowy/gotowa dołączyć do naszego zespołu i wspólnie tworzyć wyjątkowe posiłki, wyślij swoje CV na adres mailowy jobs[a]primate.diet już dziś!

 

Zakres obowiązków

  • Na tym stanowisku będziesz musiał:
    Kontrolować i dbać o jakość, wygląd i walory smakowe przygotowywanych potraw.
    Dbać o realizację procesów produkcyjnych.
    Rozważać składniki według systemu do odpowiednich pojemników.
    Prezentować potrawy według wskazań przełożonego.
    Zgrzewać opakowania, przyklejać etykiety, zszywać torby.
    Sortować gotowe zestawy wg odpowiedniej kaloryczności.
    Pilnować stanów magazynowych.
    Wykonywać podstawowe czynności związane z pomocą na kuchni: sprzątanie,
    zmywanie naczyń, rozładowywanie dostaw.

Wymagania

Doskonała organizacja pracy i zdolność współpracy z zespołem.
Realizacja procedur, rutyn i procesów firmowych.
Dyspozycyjność, odpowiedzialność oraz dobra organizacja pracy własnej.
Odporność na pracę w stresie oraz pod wpływem presji czasu.
Umiejętność reakcji oraz rozwiązywania problemów.
Ważna książeczka sanepidowska.
Znajomość systemu HACCP i BHP.
Mile widziane doświadczenie w gastronomii (nie jest to warunek konieczny).

Oferujemy

  • Możliwość awansu - zapewnimy Ci możliwość rozwoju.
    Możliwość podwyżek 2x w roku - zagwarantujemy atrakcyjne wynagrodzenie.
    Możliwość szkoleń - dajemy możliwość rozwinięcia nowych umiejętności.
    Udział w ciekawym projekcie, dynamicznie działającym na rynku - zdobędziesz cenne doświadczenie.
    Pracę w zespole szefa kuchni z doświadczeniem w gwiazdkowych restauracjach Michelin - będziesz miał wzorce do naśladowania.
    Pracę w pełni planowaną, równomiernie rozłożoną w czasie - będziesz wiedział, co Cię czeka.
    Miłą atmosferę w pracy - chcemy, abyś po prostu dobrze się tu czuł!

Dane kontaktowe

Udostępnij ogłoszenie

Może Cię również zainteresować

Brak innych ogłoszeń
Przegląd prywatności

Ta strona korzysta z ciasteczek, aby zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o ciasteczkach są przechowywane w przeglądarce i wykonują funkcje takie jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.