Portal Gastronomiczny

Aktualności

 

Rozmowa z Jakubem Żymelskim laureatem WKR 2024

 

Winterhalter - zastosuj ten trik, a Twój personel będzie bić się o pracę na zmywaku

 

Rozmowa z Jakubem Żymelskim laureatem WKR 2024

 

Winterhalter - zastosuj ten trik, a Twój personel będzie bić się o pracę na zmywaku

 

Obchody 80 rocznicy Powstania Warszawskiego na Woli

 

Zwycięzcy konkursu „Mięsne Specjały Polskiej Kuchni - Instytut Kulinarny Transgourmet”!

 

Inspiracje kulinarno - muzyczne w Winnicy Turnau

 

Letnie przygody kulinarne, czyli Inka® x Thermomix®!

Wydarzenia

 

Obchody 80 rocznicy Powstania Warszawskiego na Woli
RAZEM Z OCHOTNICZYM KORPUSEM OPIEKUŃCZYM ,,OKO” MAZOWIECKIEGO ODDZIAŁU OKRĘGOWEGO POLSKIEGO CZERWONEGO KRZYŻA PRZYGOTOWUJEMY WYJĄTKOWE OBCHODY 80 ROCZNICY POWSTANIA WARSZAWSKIEGO.PODCZAS WIECZORU BĘDZIEMY MIELI ZASZCZYT GOŚCIĆ UCZESTNIKÓW POWSTANIA WARSZAWSKIEGO, KTÓRZY PODZIELĄ SIĘ SWOIMI WSPOMNIENIAMI I OPOWIEŚCIAMI Z TAMTYCH TRUDNYCH DNI. TO WYJĄTKOWA OKAZJA, ABY SPOTKAĆ BOHATERÓW, KTÓRZY WALCZYLI DLA NAS.O GODZINIE 19:30 ZAPRASZAMY WAS NA WSPÓLNE ŚPIEWANIE...

 

Kongres Szefów Kuchni i Restauratorów -08.10

 

Mięsne Specjały Polskiej Kuchni - Instytut Kulinarny Transgourmet”! Finał już w piątek

 

SIAL Paris 2024 : Wyjątkowa edycja 60 lat

Konkursy

Zwycięzcy konkursu „Mięsne Specjały Polskiej Kuchni - Instytut Kulinarny Transgourmet”!
Wielki finał konkursu „Mięsne Specjały Polskiej Kuchni – Instytut Kulinarny Transgourmet” za nami! Najlepsi okazali się Dawid Stąpór i Wiktoria Banaś z Restauracji Żółty Słoń w Kielcach. Jury doceniło kunszt i kreatywność kucharzy, którzy przygotowali roladkę cielęcą z farszem krewetkowym. Organizatorem wydarzenia jest Ogólnopolskie Stowarzyszenie Szefów Kuchni i Cukierni oraz Transgourmet Foodservice i Selgros HoReCa....

 

 

Mięsne Specjały Polskiej Kuchni - Instytut Kulinarny Transgourmet”! Finał już w piątek

 

2. edycja konkursu „Mięsne Specjały Polskiej Kuchni - Instytut Kulinarny Transgourmet”!

Video

Wywiady

Rozmowa z Jakubem Żymelskim laureatem WKR 2024
Jakub Żymelski to nazwisko, które na długo zostanie w pamięci wielkopolskich smakoszy. Zwycięstwo w konkursie Wielkopolski Kucharz Roku im. Rafała Jelewskiego 2024 to nie tylko ogromne wyróżnienie, ale również dowód na niesamowite umiejętności i pasję do gotowania. W wywiadzie Jakub opowiedział jak przygotowywał się do tego prestiżowego konkursu, jakie emocje towarzyszyły mu podczas rywalizacji, podzielił...

 

 

Janaína Torres najlepszą na świecie szefową kuchni 2024 r w The World's 50 Best Restaurants.

 

Utytułowany dwiema gwiazdkami Michelin Przemysław Klima otworzy nową restaurację w Krakowie

Czy wiesz, że serwujemy tylko najświeższe informacje?

Zapisując się do naszego Newslettera możesz być na bieżąco z najważniejszymi wydarzeniami w branży gastronomicznej.

Imię*:
E-mail*:

Miejsca

Inspiracje kulinarno - muzyczne w Winnicy Turnau
28 czerwca br. w Winnicy Turnau mieszczącej się w Baniewicach odbyła się wyjątkowa kolacja degustacyjna, połączona z degustacją wina i recitalem krakowskiego artysty Grzegorza Turnaua.Winnica Turnau to wyjątkowe miejsce nie tylko dla sympatyków polskich win, ale też dla osób kochających sztukę. To tu łączy się różne jej dziedziny by poczuć ich piękno i podnieść poziom...

 

 

Butchery&Wine Gdynia z rekomendacją Michelin Guide Poland 2024!

 

Bocuse d’Or Poland ON TOUR vol. 2 w Sopocie

Nowości produktowe

Winterhalter - zastosuj ten trik, a Twój personel będzie bić się o pracę na zmywaku
Zastosuj ten trik, a Twój personel będzie bić się o pracę na zmywaku – czyli wpływ profesjonalnego wyposażenia na gastronomiczny rynek pracy Mawiają, że kto nie pracował w gastronomii, ten nie zna życia. Nic dziwnego – to dynamiczna dziedzina, w której królują gust i… głód. A wiadomo, że jak Polak głodny, to zły. Nie zdziwimy...

 

 

Letnie przygody kulinarne, czyli Inka® x Thermomix®!

 

Letnie menu bez chaosu:

Partnerzy