Portal Gastronomiczny

Aktualności

 

Tork wprowadza na rynek nowy system odświeżaczy powietrza -TorkAirFreshner

 

EMPIRYCZNY PRZEWODNIK PO RESTAURACJACH podczas Made For Restaurant

 

Tork wprowadza na rynek nowy system odświeżaczy powietrza -TorkAirFreshner

 

EMPIRYCZNY PRZEWODNIK PO RESTAURACJACH podczas Made For Restaurant

 

Restauracja Opasły Tom Kręgliccy zaprasza przed spektaklem

 

Restauracje z Izmiru i Bodrum debiutują w Przewodniku Michelin 2024

 

Tradycje kulinarne Danii- zdobyły dwa Grand Prix

 

Targi Ambiente, Christmasworld i Creativeworld we Frankfurcie już w styczniu!

Wydarzenia

 

Targi Ambiente, Christmasworld i Creativeworld we Frankfurcie już w styczniu!
...

 

PROFESJONALNE MISTRZOSTWA DAŃ SPORTOWYCH - konkurs kulinarny

 

Targ Świąteczny w Katowicach

 

INTERGASTRA | Międzynarodowe Targi Branży HoReCa

Konkursy

PROFESJONALNE MISTRZOSTWA DAŃ SPORTOWYCH - konkurs kulinarny
...

 

 

Pierwsza edycja Trophee Mille Polska 2023 za nami!

 

Rafał Koziorzemski zwycięzcą międzynarodowego konkursu kulinarnego Transgourmet – Chefs en Or 2023!

Szkolenia

ogólne, szkolenia
Akademia Inspiracji MAKRO zaprasza na szkolenia
30 czerwca 2023
szkolenia, ogólne, wydarzenia
Webinar TrendTalk firmy Rational
10 maja 2023

Wywiady

Kuchnia polska wczoraj i dziś - rozmowa z Bogdanem Gałązką
...

 

 

Juan Guillamón: „Kucharz nie karmi, kucharz podnieca gościa”

 

Szef Brian Mark Hansen w polskiej selekcji do Bocuse d’Or

Czy wiesz, że serwujemy tylko najświeższe informacje?

Zapisując się do naszego Newslettera możesz być na bieżąco z najważniejszymi wydarzeniami w branży gastronomicznej.

Miejsca

Restauracja Opasły Tom Kręgliccy zaprasza przed spektaklem
...

 

 

Restauracje z Izmiru i Bodrum debiutują w Przewodniku Michelin 2024

 

Hiszpania na talerzu. Warszawska restauracja Bilbao zaprezentowała swoje nowe menu

Nowości produktowe

Tork wprowadza na rynek nowy system odświeżaczy powietrza -TorkAirFreshner
...

 

 

Lider branży higienicznej wprowadza na rynek nową Tork 2 w 1 ściereczkę do szorowania i czyszczenia

 

Jak lepsza higiena przekłada się na lepsze wrażenia gości i personelu - nowa ekspercka usługa Tork Workflow dla restauracji

Partnerzy