< WRÓĆ DO Księga przepisów

Sparkling & Chill espresso

Księga Przepisów 2017-04-05
Składniki:
 kapsułka kawy Ristretto Decaffeinato 
• 2 łyżki kruszonego lodu (pół filiżanki) 
• 15ml syropu Mango 
• 40ml zimnego Tonic (do 2/3 wysokości filiżanki po wsypaniu lodu)
Materiały
• ekspres Nespresso 
• filiżanka Lungo View 
• mieszadełko
Przygotowanie:
• Wsypujemy kruszony lód do filiżanki. 
• Na lód wlewamy 15ml syropu Mango. 
• Dopełniamy Tonikiem do 2/3 wysokości filiżanki. 
• Na tak przygotowaną bazę parzymy Ristretto Decaffeinato w formie ristretto (25ml). 
• Podajemy z mieszadełkiem.
 
 
< WRÓĆ DO Księga przepisów
© Copyright papaja.pl 2001-2017. Wszystkie prawa zastrzeżone.