< WRÓĆ DO Księga przepisów

Białe kiełbaski w stylu Barbecue

Księga Przepisów 2016-06-14
Składniki:
300 g białej cienkiej kiełbasy
1 puszka Amerykańskiej fasolki Barbecue 425 ml Bonduelle
4 kromki chleba
czosnek
200g żółtego sera
oliwa
sól i pieprz
świeży tymianek
 
Przygotowanie:
Ser ścieramy na tarce.
Kiełbaski podsmażamy na rozgrzanej oliwie. Do kiełbasek dodajemy fasolkę barbecue i podgrzewamy ok. 10 minut. Doprawiamy solą i pieprzem.
W między czasie kromki smarujemy czosnkiem, kroimy w kostkę i opiekamy do zrumienienia.
Fasolkę z kiełbaskami podajemy posypane tartym żółtym serem, grzankami i tymiankiem.
 
www.warzywneinspiracje.pl
< WRÓĆ DO Księga przepisów
© Copyright papaja.pl 2001-2019. Wszystkie prawa zastrzeżone.