< WRÓĆ DO Księga przepisów

Naturalne Gotowanie – świąteczny krem z ogórków

Księga Receptur Firmowych 2014-12-04
Składniki:

·         3 słoiczki przecieru ogórkowego Firma Bracia Urbanek

·         1 l bulionu

·         sól

·         pieprz

·         świeży koperek

·         śmietana i mąka do zagęszczenia

·         groszek ptysiowy

Przygotowanie:

Przygotowanie. Przecier mieszamy z bulionem, podgrzewamy. Mąkę mieszamy ze śmietaną, dodajemy trochę zupy i wlewamy do kremu, intensywnie mieszając. Doprawiamy solą i pieprzem i gotujemy na wolnym ogniu kilka minut. Podajemy z kleksem śmietany i świeżym koperkiem.

Więcej przepisów na: www.urbanek.com.pl

< WRÓĆ DO Księga przepisów
© Copyright papaja.pl 2001-2019. Wszystkie prawa zastrzeżone.