< WRÓĆ DO Księga przepisów

Jajka przepiórcze z szynką i ogórkiem

Księga Receptur Firmowych 2014-04-07
Składniki:

Doskonała propozycja na Wielkanocne śniadanie, zdrowa i szybka w przygotowaniu.

 

Składniki na 1 osobę:

·        4 jajka przepiórcze, ugotowane na twardo

·        2 plastry polędwicy łososiowej lub szynki

·        2 ogórki kwaszone Firma Bracia Urbanek

Przygotowanie:

Przygotowanie.  Jajka dzielimy na połówki, ogórki kroimy w 1cm plastry, szynkę parmeńską dzielimy na 8 części. Na każdy kawałek ogórka kładziemy połówkę jajka i szynkę – całość spinamy wykałaczką.

Więcej przepisów na: www.urbanek.com.pl

 

< WRÓĆ DO Księga przepisów
© Copyright papaja.pl 2001-2019. Wszystkie prawa zastrzeżone. VPS