< WRÓĆ DO Księga przepisów

Ryba w sosie serowym

Księga Receptur Firmowych 2013-12-17
Składniki:
Składniki dla 4 osób:
• 4 dzwonka halibuta lub innej, dowolnej ryby
• 1 opakowanie serka topionego np. śmietankowego z pieprzem SERTOP
• sól, pieprz, przyprawa do ryb (niekoniecznie)
• oliwa z oliwek
• natka pietruszki do ozdoby
Przygotowanie:

Rybę oprószamy solą i pieprzem oraz posypujemy ulubioną przyprawą do ryb. Smażymy z obu stron na patelni przez ok.10-15 minut. Następnie dodajemy ulubiony serek topiony i podgrzewamy na małym ogniu do momentu, aż serek się rozpuści. Przekładamy kawałki ryb na talerze, na patelni mieszamy sos i polewamy nim rybę. Ozdabiamy natką pietruszki.

Więcej przepisów na: www.sertop.com.pl

< WRÓĆ DO Księga przepisów
© Copyright papaja.pl 2001-2019. Wszystkie prawa zastrzeżone. VPS