< WRÓĆ DO Księga przepisów

Grillowana polędwiczka z serkiem topionym

Księga Receptur Firmowych 2013-12-17
Składniki:
Składniki dla 4 osób:
• 4 sztuki  2-centymetrowych kawałków polędwicy wieprzowej
• 1 opakowanie serka śmietankowego SERTOP
• sól, pieprz
• 4 łyżki oliwy z oliwek
Przygotowanie:

Przygotowanie. Polędwicę wieprzową rozbijamy delikatnie tłuczkiem. Każdy kawałek oprószamy solą i pieprzem i grillujemy przez ok.10 minut. Na każdą porcję kładziemy plaster serka topionego i zapiekamy jeszcze 5 minut, do momentu, aż serek się rozpuści.
Posypujemy drobno posiekaną natką pietruszki.
< WRÓĆ DO Księga przepisów
© Copyright papaja.pl 2001-2019. Wszystkie prawa zastrzeżone. VPS