< WRÓĆ DO Księga przepisów

Jajecznica z sałatką naddunajską

Księga Receptur Firmowych 2013-12-17
Składniki:
Składniki dla 1 osoby:
• 3 jajka
• Szklanka sałatki naddunajskiej
• Połowa małej cebuli
• 2 łyżki masła
• Sól, pieprz do smaku
Przygotowanie:

Na patelni rozgrzewamy masło i smażymy na niej cebulę do momentu, aż będzie szklista i nieco zarumieniona. Jajka rozbełtujemy z solą, pieprzem i odsączoną z zalewy sałatką naddunajską. Masę wylewamy na cebulę, całość intensywnie mieszamy. Po ok. 2-3 minutach mieszania i gotowania - jajecznica powinna być gotowa.
Więcej przepisów na: www.urbanek.com.pl
< WRÓĆ DO Księga przepisów
© Copyright papaja.pl 2001-2019. Wszystkie prawa zastrzeżone. VPS