< WRÓĆ DO Księga przepisów

Naturalna Gotowanie - Jajecznica z papryką

Księga Receptur Firmowych 2013-12-17
Składniki:
Składniki dla 1 osoby:
• 3 jajka
• 2-3 papryki konserwowe Firma Bracia Urbanek
• 2 duże łyżki sałatki szwedzkiej Firma Bracia Urbanek
• Sól, pieprz do smaku
• 2 łyżki masła
• 1 łyżka szczypiorku
Przygotowanie:

 

Paprykę i sałatkę odsączamy z zalewy. Paprykę kroimy w paski i łączymy z ogórkami z sałatki szwedzkiej. Jajka roztrzepujemy z solą i pieprzem a następnie łączymy z warzywami.  Masę wylewamy na rozgrzane masło, intensywnie mieszając. Smażymy na niewielkim ogniu. Po ok. 3 minutach jajecznica powinna być gotowa.
Podajemy na patelni lub przekładamy na talerz. Dekorujemy pokrojonym szczypiorkiem.
Więcej przepisów na: www.urbanek.com.pl

< WRÓĆ DO Księga przepisów
© Copyright papaja.pl 2001-2019. Wszystkie prawa zastrzeżone. VPS