< WRÓĆ DO Księga przepisów

Chłodnik truskawkowy

Księga Receptur Firmowych 2013-06-26
Składniki:

 

Składniki dla czterech osób:
• ½ kg mrożonych lub świeżych truskawek
• Litr jogurtu naturalnego
• ½ opakowania cukru wanilinowego CYKORIA
• 2 łyżki cukru
• Liście mięty
• 2 szklanki ugotowanego, białego makaronu  tagliatelle

Przygotowanie:

Idealny na wiosenno-letni obiad. Ta bogata w witaminy i lekka zupa z pewnością doda nam energii  i witalności!

Przygotowanie tej zupy zajmie nam dosłownie 5 minut! Kilka truskawek pokroić. Resztę  zmiksować z jogurtem, cukrem i cukrem wanilinowym. Rozlać chłodnik do miseczek. Ozdobić liśćmi mięty i pokrojonymi truskawkami.
Więcej przepisów na: www.cykoria.com.pl

< WRÓĆ DO Księga przepisów
© Copyright papaja.pl 2001-2019. Wszystkie prawa zastrzeżone.