< WRÓĆ DO Księga przepisów

Krem z brokułów z grzankami i pastą feta

Księga Przepisów 2019-04-17
Składniki:
- 1 brokuł Primavega (certyfikat „Doceń polskie” i tytuł TOP PRODUKT)
- grzanki 
- ½ op. ser feta
- ½ op. śmietana
- 1 l wywar warzywny
 
Przygotowanie:
Umyte wcześniej brokuły kroimy na części i przez ok. 10 min. zagotowujemy z bulionem. Następnie dodajemy śmietanę i blendujemy. Grzanki smarujemy serem feta i zapiekamy w piekarniku do zarumienienia. 
 
 
Autor tekstu: Magdalena Matusik /Adventure Media
* * *
Ogólnopolski Program Promocyjny „Doceń polskie”
www.docenpolskie.pl
www.blog.docenpolskie.pl 
 
< WRÓĆ DO Księga przepisów
© Copyright papaja.pl 2001-2019. Wszystkie prawa zastrzeżone. VPS