Wydarzyło się
Najlepsi podczas Mistrzostw Polski w Podwaniu Baraniny 2018
Wydarzyło się2018-08-13
CZYTAJ DALEJ
Ostatnia nominacja do finału Kulinarnego Puchar Polski przyznana
Wydarzyło się2018-08-13

Otrzymali ją Kamil Tłuczek i Piotr Kuzdro wygrywając XIII Mistrzostwa Polski w Podawaniu Baraniny

CZYTAJ DALEJ
Odszedł wybiny francuski szef kuchni Joël Robuchon
Wydarzyło się2018-08-06

Zdobywca 32 gwiazdek Michelin przegrał walkę z podstępną chorobą

CZYTAJ DALEJ
Polska reprezentacja na Worldchefs Congres & Expo 2018
Wydarzyło się2018-08-01

Światowy Kongres w Kuala Lumpur- Malezja

CZYTAJ DALEJ
IV Festiwal Kuchni Dworskiej w Szczawnie Zdroju zakończony !
Wydarzyło się2018-07-27

Najlepsi na podium- Bartosz Fabiś i Michał Kozłowski z Poznania

CZYTAJ DALEJ
Pierwsza "Polska Kolacja" na Bliskim Wschodzie przygotowana przez Marcina Szukaja
Wydarzyło się2018-07-18

"Kuchnia Polska wczoraj i dziś"- zagościła w Libanie

CZYTAJ DALEJ
XIX Jarmark Galicyjski - Smaki Roztocza , Galicyjskie Smaki - wyłonione !
Wydarzyło się2018-07-18

 Grzegorz Adamarek i Dariusz Osika reprezentować będą narolski konkurs w Kulinarnym Pucharze Polski.

CZYTAJ DALEJ
Jubileuszowa XV edycja Dorszowych Żniw 2018 w Zielonej Bramie
Wydarzyło się2018-07-11

Relacja z konkursu

CZYTAJ DALEJ
Bydgoszcz stanęła na podium podczas XV edycji Dorszowych Żniw
Wydarzyło się2018-07-08

Paweł Żukowicz i Przemysław Siuda zdobyli Puchar Dorszowych Żniw

CZYTAJ DALEJ
Kraków pierwszą Europejską Stolicą Kultury Gastronomicznej ?
Wydarzyło się2018-07-02

Podpisanie listu intencyjnego wspólnie z Europejską Akademią Gastronomiczną (AEG)

CZYTAJ DALEJ
© Copyright papaja.pl 2001-2018. Wszystkie prawa zastrzeżone.