Wydarzyło się
Kulinarny Puchar polskiego Mięsa Drobiowego- rozstrzygnięty !
Wydarzyło się2018-12-03

Młodzież poznała zalety mięsa drobiowego !

CZYTAJ DALEJ
Piotr Mielczarek opowiada o wyjeździe na Terra Madre i działalności na rzecz Slow Food Wlkp.
Wydarzyło się2018-12-01

Zamiłowanie do produktu, szacunek do darów natury to coś niesamowitego

CZYTAJ DALEJ
Sukcesy Polaków w Kulinarnym Pucharze Świata 2018 w Luksemburgu
Wydarzyło się2018-11-27

Łącznie 16 medali w tym 8 złotych!!! Tabele oficjalnych wyników!
Prezentujemy oficjalne wyniki !

CZYTAJ DALEJ
V Jubileuszowa Gala Żółtego Przewodnika Gault&Millau na 2019 rok
Wydarzyło się2018-11-26

- nagrody, premiery, niespodzianki!

CZYTAJ DALEJ
Podsumowanie Targów EKOstyl w Bielsku Bialej
Wydarzyło się2018-11-25
CZYTAJ DALEJ
Oficjalne otwarcie studia kulinarnego Giancarlo Russo i showroomu firmy Alva.
Wydarzyło się2018-11-25

Na uroczystym otwarciu pojawiły się znane Gwaizdy

CZYTAJ DALEJ
Polski sukces podczas Kulinarnego Pucharu Świata
Wydarzyło się2018-11-25

Partnerem strategicznym Polskiej Narodowej Kadry Kucharzy jest Transgourmet i Selgros Cash&Carry

CZYTAJ DALEJ
X Ogólnopolski Konkurs Gastronomiczny -„Kuchnia Polska na Mazowszu 2018”
Wydarzyło się2018-11-21

Kto w tym roku był najlepszy 

 

CZYTAJ DALEJ
Kulinarny Sylwester w pirackim stylu !
Wydarzyło się2018-11-16

Stowarzyszenie Kucharzy Polskich po raz zorganizowało wspólnego Sylwestra !

CZYTAJ DALEJ
Konkurs Les Chefs en Or rozstrzygnięty
Wydarzyło się2018-11-15

Polska drużyna na paryskim konkursie

CZYTAJ DALEJ
© Copyright papaja.pl 2001-2018. Wszystkie prawa zastrzeżone.