Wydarzyło się
Tygiel gastronomicznej kultury i biznesu na MADE FOR Restaurant w Warszawie
Wydarzyło się2019-12-02
CZYTAJ DALEJ
Barok. Powrót do korzeni i kapłonów
Wydarzyło się2019-11-28

 Niezwykłe spotkanie przy szlacheckim stole w Wilanowie 

CZYTAJ DALEJ
Jakub Kasprzak - zwycięzcą Bocuse dOr Poland 2019 !
Wydarzyło się2019-11-27

Wielkie emocje podczas polskich eliminacji !

CZYTAJ DALEJ
VI Gala Żółtego Przewodnika Gault&Millau na 2020 rok !
Wydarzyło się2019-11-26

Nie obyło się bez wielu nagród i niespodzianek!

CZYTAJ DALEJ
Jakub Kasprzak zwyciężył w Bocuse d’Or Poland 2019
Wydarzyło się2019-11-24

Jakub Kasprzak pojedzie na europejskie eliminacje do Tallina !!!

CZYTAJ DALEJ
Wręczenie Plakiet Przewodnika Michelin 2019 Main Cities of Europe w Krakowie
Wydarzyło się2019-11-23
CZYTAJ DALEJ
WRĘCZENIE PLAKIET PRZEWODNIKA MICHELIN MAIN CITIES OF EUROPE 2019 WARSZAWA
Wydarzyło się2019-11-23

Uroczysta kolacja w Amber Room

CZYTAJ DALEJ
Agnieszka Kata Młodym Kreatorem Sztuki Kulinarnej 2019
Wydarzyło się2019-11-21

Gratulacje dla Rzeszowa

CZYTAJ DALEJ
Kulianrna podróż po Hotelu Marriott, świętujemy 30 -lecie !!!
Wydarzyło się2019-11-19

Miejsce do którego z przyjemnością się wraca !

CZYTAJ DALEJ
Między tradycją, a kreacją w kuchni francuskiej
Wydarzyło się2019-11-13

Francuski szef w Akademii Kulinarnej Farutexu

CZYTAJ DALEJ
© Copyright papaja.pl 2001-2019. Wszystkie prawa zastrzeżone. VPS