Księga przepisów
Pierś kaczora z terriną z foie gras, musem chrzanowym i śliwką
Księga przepisów2017-09-14
dania główne
CZYTAJ DALEJ
Pstrąg ojcowski z lodami z cydru, z kwiatami kopru i świeżym ogórkiem
Księga przepisów2017-09-14
dania główne
CZYTAJ DALEJ
Ogony cielęce w cebulowych krążkach z sezonowymi warzywami
Księga przepisów2017-07-04
dania główne • mięsne • wołowe
CZYTAJ DALEJ
Wędzony Boczek Złotnicki z ziemniaczanym gratin i karmelizowanymi buraczkami
Księga przepisów2017-07-04
dania główne • mięsne • wieprzowe
CZYTAJ DALEJ
Szpinakowe tagliatelle z łososiem i sosem szafranowym
Księga przepisów2017-03-30
dania główne
CZYTAJ DALEJ
Zapiekane tagliatelle z kurczakiem, jajkiem i szczypiorem
Księga przepisów2017-03-30
dania główne
CZYTAJ DALEJ
Pieczony Skrei z sosem tatarskim
Księga przepisów2017-03-02
dania główne • rybne • morskie
CZYTAJ DALEJ
Skrei z puree z warzyw korzeniowych, szpinakiem i boczkiem
Księga przepisów2017-03-02
dania główne • rybne • morskie
CZYTAJ DALEJ
Skrei gotowany mleku z puree ziemniaczanym i sosem grzybowym
Księga przepisów2017-03-02
dania główne • rybne • morskie
CZYTAJ DALEJ
Śródziemnomorska shakshuka
Księga przepisów2017-02-13
dania główne
CZYTAJ DALEJ
© Copyright papaja.pl 2001-2017. Wszystkie prawa zastrzeżone.