< WRÓĆ DO Wydarzyło się

Szefowie kuchni i cukierni przywitali 2020 rok w listopadzie!

Wydarzyło się2019-11-13

Tym razem szefowie kuchni wcieli się w SuperBohaterów !!!

Już po raz trzeci, szefowie kuchni i cukierni wraz z osobami towarzyszącymi, a także przedstawiciele najważniejszych firm z branży HoReCa, spotkali się w Hotel Almond Business & SPA w Gdańsku, by pożegnać stary rok. Możemy już mówić o tradycji, którą Organizator wydarzenia – Stowarzyszenie Kucharzy Polskich – zapowiada pielęgnować w kolejnych latach.

Tegoroczny Sylwester Szefów Kuchni i Cukierni odbył się pod hasłem SUPERHEROES. Organizatorzy zapewnili wszystkim gadżety i rekwizyty oraz profesjonalną makijażystkę, dzięki czemu zaproszeni Goście mogli poczuć komiksowy klimat wieczoru. Na Gości czekała także wesoła STREFA SUPERBOHATERA, w której ustawione były 3 stanowiska ze specjalnymi zadaniami sprawdzającymi poziom mocy superbohaterów: rzucanie lotkami (celność), bokser (siła), układanie pojazdów superbohaterów z LEGO (zmysł przestrzenny). Każdy, kto z powodzeniem przeszedł wszystkie stanowiska otrzymał pakiet prezentowy, ufundowany przez partnerów wydarzenia.


Wszyscy Goście wydarzenia, którzy zdecydowali się na przebranie, mogli także wziąć udział w konkursie na króla bądź królową balu. Nagrodą w zabawie był samochód na weekend ufundowany przez CITY MOTORS, a szczęśliwymi zwycięzcami zostali Bartłomiej Kornacki wraz z małżonką. Wśród wszystkich Szefów Kuchni i Cukierni wylosowano również ufundowany przez turoperatora ORIENT TRAVEL - dwuosobowy voucher wyjazdowy do Chin,, który otrzymał Mariusz Szmidt!
 

Tegoroczna edycja Sylwestra Szefów Kuchni i Cukierni obyła się bez pokazu sztucznych ogni, który został zastąpiony znakomitym widowiskiem laserowym, przygotowanym przez firmę NuMedia, do najbardziej znanych ścieżek dźwiękowych z takich filmów jak Batman, Superman oraz Iron Man. Podczas wydarzenia nie zabrakło oczywiście oprawy muzycznej, którą zapewniła agencja REACT oraz występu artystycznego, czyli pokazu dancehall przygotowanego przez studio tańca So Fly. Gospodarzem i tym samym współorganizatorem Sylwestra Szefów Kuchni i Cukierni był Hotel Almond Gdańsk mieszczący się przy ulicy Toruńskiej 12 – zacisznym centrum Gdańska, położonym zaledwie 5 minut spacerem od Starówki, bezpośrednio nad rzeką Motławą. Hotel oferuje 108 pokoi w 7 kategoriach, wszystkie wnętrza zostały urządzone nowocześnie i komfortowo, o czym przekonali się Goście wydarzenia.
 

Wydarzenie odbyło się dzięki uprzejmości partnerów branżowych: RM GASTRO, ZT KRUSZWICA, FARM FRITES, GASTRONOMICZNA GRUPA ZAKUPOWA, KOTANYI, SOKOŁÓW, MLEKOVITA, NUTELLA / FERRERO, GASTRO MAGIC, INTER EUROPOL, OCTIM, FANEX, CHEFS CULINAR, BUKAT, PERINO, ŻYWIEC ZDRÓJ, FINE DINE, CHEMAN, AJ FOOD, BLU POLSKA, SEMCO, MAR MAX, LILU, HOTEL KORONA OSTROŁĘKA, ORIENT TRAVEL, BROWAR KOŚCIERZYNA, REJK EDWARD RZESZOWSKI, AMBASADOR 92, ODKUPIENIE WIN, SELGROS i MAR GAST, oraz partnerom medialnym: Poradnik Restauratora, Wydarzenia Kulinarne, Restauracja, WDK, Gastrona.pl, NewsGastro, papaja.pl, Biznes Restauracje & Catering, kucharze.pl, Szef kuchni, Anywhere, Prestiż, Modmoiselle, Dziennik Bałtycki oraz Trojmiasto.pl
fot. Karol Kacperski
 

Więcej na stronie:

http://www.kucharze.pl/szefowie-kuchni-i-cukierni-przywitali-2020-rok-w-listopadzie/

KOMENTARZE
DODAJ KOMENTARZ

Komentarz:

Podpis:

E-mail:

WYŚLIJ

< WRÓĆ DO Wydarzyło się
© Copyright papaja.pl 2001-2019. Wszystkie prawa zastrzeżone. VPS