< WRÓĆ DO Nowości wydawnicze

#22 so good... w najnoszym numerze Pierre Herme i Antonio Bachour

Nowości wydawnicze2019-09-13

 


Dostępny już jest najnowszy 22 numer półrocznika So Good Magazine. Czasopismo ukazuje się już od 10 lat. W Polsce, za naszym pośrednictwem, jest dostępne od siedmiu lat. W numerze znajdziecie kreacje cukiernicze takich mistrzów jak: Antonio Bachour, Bart de Gans, Blanca del Noval, Graham Maires, Guillaume Shopphoven, Javier Guillen, Joris Vanhee, Lauren Haas, Luis Amado, Marta Martin, Mellisa Walnock, Nicolas Boussin, Nicolas Houchet, Niklesh Sharma, Philippe Givre, Pierre Herme, Ramon Morato, Roberto Cortez, Saray Ruiz czy Yann Menguy.

To kolejna ekscytująca słodka podróż w najdalsze zakątki świata, przez różne kontynenty i archipelagi wyrafinowanych smaków. Oczywiście nie brakuje w niej mocnych europejskich akcentów podkreślających wyjątkowość hiszpańskiego, francuskiego czy włoskiego spojrzenia na cukiernictwo.

Zamówienia i pytania pod adresem: books@amkzoom.pl 
 

KOMENTARZE
DODAJ KOMENTARZ

Komentarz:

Podpis:

E-mail:

WYŚLIJ

< WRÓĆ DO Nowości wydawnicze
© Copyright papaja.pl 2001-2019. Wszystkie prawa zastrzeżone. VPS