< WRÓĆ DO Niebawem

Serce do garów - kolacja Szefów Kuchni - 19.11

Niebawem2019-09-05

Wyjątkowi Szefowie Kuchni z Pomorza i ich popisowe dania

 

Po raz kolejny dziesięciu trójmiejskich szefów kuchni połączy swoje siły i wspólnie przygotuje Kolację. Ich celem jest dzielenie się smakiem i kulinarną pasją, ale przede wszystkim integrowanie tutejszych Szefów Kuchni i promowanie trójmiejskiej gastronomi.
 
7-daniowe autorskie menu przygotowane na oczach widzów stworzą Szefowie w składzie: Philippe Abraham, Rafał Wałęsa, Jacek Koprowski, Marcin Popielarz, Damian Mazurowski, Paweł Wątor, Przemek Woźny, Paweł Stawicki, Tomasz Koprowski Chef Grand, Slawomir Hahn oraz zaproszeni goście: Sylwester Lis - Szef kuchni w Bukovina Resort w Bukowinie Tatrzańskiej (Hotel Harnaś (restauracja Widok), Hotel Bukovina (restauracja hotelowa Morskie Oko i restauracja regionalna Zbójecki Łygotnik), Termy Bukovina) oraz Patryk Szczepański - trójmiejski cukiernik, właściciel firmy szkoleniowo doradczej Pure Sugar.
 
Szefowie zachęceni sukcesem naszych Kolacji, które za każdym razem cieszą się ogromnym zainteresowaniem, ponownie stawią się w kuchni Stadion Energa Gdańsk i już po raz czwarty zadowolą podniebienie najbardziej wymagającego Gościa.
 
Impreza, jak zawsze, odbywać się będzie w ramach Projektu Serce do garów a tym razem wspierać będzie Kampanię Społeczną Odważni Wygrywają – profilaktyka raka jądra.
 
Bilety będzie można nabyć w restauracjach: Petit Paris,  Restauracja FINO, Biały Królik Restaurant, Restauracja Kubicki, ELIKSIR, ale najłatwiej i najszybciej - pod adresem e-mail: sercedogarow@gmail.com
 
Cena kolacji - 280 zł/ os.
e-mail: sercedogarow@gmail.com

 

KOMENTARZE
DODAJ KOMENTARZ

Komentarz:

Podpis:

E-mail:

WYŚLIJ

< WRÓĆ DO Niebawem
© Copyright papaja.pl 2001-2019. Wszystkie prawa zastrzeżone. VPS