< WRÓĆ DO Wydarzyło się

Związek Polskie Mięso zorganizował kolację dla szefów kuchni

Wydarzyło się2019-04-05

Top of the TOP

 
Związek „Polskie Mięso”, w ramach ogólnopolskiej kampanii informacyjnej „Marka Polskie Mięso”, miał przyjemność być gospodarzem i organizatorem uroczystej kolacji dla najlepszych szefów kuchni – Top of the TOP. To niecodzienne spotkanie, zorganizowane dla 100 znamienitych gości ze świata gastronomii i mediów, odbyło się 21 marca w ATM Studio w Warszawie.
 
 
Podczas kolacji goście mogli skosztować wyśmienitych potraw z polskiego drobiu i wieprzowiny, które przygotował znany szef kuchni Marcin Budynek wraz ze swoim kulinarnym zespołem. Kolacja została przygotowana przy współudziale Fundacji „Klub Szefów Kuchni”, która jednocześnie objęła honorowy patronat Kotwicanad całym wydarzeniem.
 
 
6-daniowe menu degustacyjne oparte zostało wyłącznie o polskie mięso, które charakteryzuje się wysoką jakością i niepowtarzalnymi walorami smakowymi. Wyjątkowości kolacji nadał fakt, że przedstawiciele Związku Polskie Mięso, szefowie kuchni i dziennikarze mogli wspólnie degustować wyborne polskie mięso w niecodziennej odsłonie. Spotkanie było doskonała okazją do czerpania inspiracji, które szefowie kuchni mogą wykorzystać w swojej codziennej pracy i dostarczyć gościom restauracji nowych, kulinarnych wrażeń z polskim drobiem i wieprzowiną w roli głównej.
 
 

Zachęcamy do obejrzenia krótkiej fotorelacji z wydarzenia.



 
-- 
O Związku „Polskie Mięso”
Związek „Polskie Mięso” to organizacja reprezentująca interesy gospodarcze zrzeszonych w niej podmiotów, działających w obrębie branży mięsnej oraz współpracujących z nią w zakresie ich działalności wytwórczej, handlowej i/lub usługowej, w szczególności wobec organów państwowych. Członek European Livestock and Meat Trades Union.
KOMENTARZE
DODAJ KOMENTARZ

Komentarz:

Podpis:

E-mail:

WYŚLIJ

< WRÓĆ DO Wydarzyło się
© Copyright papaja.pl 2001-2019. Wszystkie prawa zastrzeżone.