< WRÓĆ DO Niebawem

Polska Kulinarnie Niepodległa -11.11

Niebawem2018-08-08

To już VIII Edycja Poznańskich Kucharzy Razem 

 
Tematem przewodnim tegorocznej kolacji, przygotowanej przez Poznańskich Kucharzy Razem, są dania polskiej kuchni na przestrzeni wieku. Dania przygotują czołowi kucharze poznańskiej sceny gastronomicznej.
 
WYSTĄPIĄ:
Sergiusz Hieronimczak TOP CHEF Polska - Szef Kuchni NIFTY No. 20, PURO Hotels
Patryk Dziamski Top Chef Polska - Szef Kuchni Restauracja Aroma by Patryk Dziamski
Jakub Kasprzak - Szef Kuchni Restauracja Lumière, Best Western Hotel Edison
Michal Kuter - Szef Kuchni Restauracja A NÓŻ WIDELEC
Tomasz Purol TOP CHEF Polska - Szef Kuchni Blow Up Hall 5050 Hotel
Dawid Łagowski CHEF - Szef Kuchni Restauracji Destylarnia Pałac Mierzęcin
Jakub Ignyś - Szef Kuchni Magazyn Food Concept
Mateusz Mikuła - Szef Kuchni The Time, Młyńska12
Tomasz Zdrenka - Szef Kuchni Restauracje Garden City
Dominik Narloch - Szef Kuchni Restauracja Cucina
 
GOŚCINNIE:
Milosz Kowalski - Szef Kuchni Halicka Eatery&Bar, PURO Hotels
Michał Kozłowski, Bartosz Fabiś - laureaci II Miejsca w tegorocznej edycji Kulinarny Puchar Polskii - NIFTY No. 20, PURO Hotels
 
GOSPODARZEM wieczoru będzie Szef Kuchni restauracji NIFTY No. 20 - Sergiusz Hieronimczak TOP CHEF Polska
 
PROWADZĄCYM spotkanie będzie Hubert Gonera z Landbrand
 
MIEJSCE: Restauracja NIFTY No. 20, Hotel Puro Poznań
ZESPÓŁ: 13 kucharzy
TERMIN: 11 Listopad 2018, 18:30
MENU: 7 dań degustacyjnych
HASŁO PRZEWODNIE: "Polska Kulinarnie Niepodległa"
 
BILETY: http://bit.ly/biletyPKR
 
SPONSORZY WYDARZENIA: Bidfood Farutex, Fine Dine, Jacek Goderski Owoce-Warzywa, Wine Direct
 
PATRONAT MEDIALNY: PLOT - Poznańska Lokalna Organizacja Turystyczna
KOMENTARZE
DODAJ KOMENTARZ

Komentarz:

Podpis:

E-mail:

WYŚLIJ

< WRÓĆ DO Niebawem
© Copyright papaja.pl 2001-2018. Wszystkie prawa zastrzeżone.