< WRÓĆ DO Szkoły gastronomiczne

Młody Kreator Sztuki Kulinarnej 2018 -21.11

Szkoły gastronomiczne2018-08-29

Zapraszamy do udziału !

21 listopada w Poznaniu odbędzie się finał 14 edycji konkursu kulinarnego dla uczniów szkół gastronomicznych Młody Kreatora Sztuki Kulinarnej 2018.
 
Tematem konkursu jest danie główne z indyka z podrobami drobiowymi i dowolnym produktem Knorr Professional.
 
Konkurs skalda się z trzech etapów:
1 etap: kwalifikacje – przygotowanie i nadsyłanie receptur.
2 etap: półfinał, który odbędzie się 24 października w Centrum Kulinarnym UFS w Poznaniu
3 etap: finał, który odbędzie się 21 listopada w Centrum Kulinarnym UFS w Poznaniu.
 
Nagrody w konkursie to:
1 miejsce – staż w restauracji z gwiazdką Michelin oraz udział w finale konkursu dla kucharzy profesjonalistów Kuchnia Polska wczoraj i dziś.
2 miejsce – mikser KitchenAid
3 miejsce – profesjonalne noże Dick
 
Dla szkół laureatów:
Sous-vide i pakowarka Hendi.
 
 
KOMENTARZE
DODAJ KOMENTARZ

Komentarz:

Podpis:

E-mail:

WYŚLIJ

< WRÓĆ DO Szkoły gastronomiczne
© Copyright papaja.pl 2001-2018. Wszystkie prawa zastrzeżone.