< WRÓĆ DO Nowości wydawnicze

So Good nr #20 - Światowa Czołówka Szefów !

Nowości wydawnicze2018-07-16
 
Najnowszy numer półrocznika So Good #20 Magazine prezentuje ciekawą paletę gastronomicznych osobowości z całego świata. Na początek Enigma, czyli najnowszy projekt Alberta Adri. Ta barcelońska restauracja zgodnie ze swą nazwą jest prawdziwą zagadką i tajemnicą. So Good Magazine odsłania jej rąbek.
Po Enigmie odwiedzamy kolejne „gorące” miejsce w Barcelonie – to restauracja Disfrutar, gdzie Oriol Castro, Eduard Xatruch i Mateu Casañas z powodzeniem wykorzystują możliwości urządzenia OC'OO (koreańskiego wielofunkcyjnego sprzętu do gotowania). W jaki sposób to robią? Zerknijcie do So Good. (OC'OO- urządzenie dostępne w ofercie firmie Morning).
 
Z Katalonii przenosimy się do Kopenhagi, gdzie czwórka renomowanych duńskich Szefów prowadzi restaurację Winterspring. W najnowszym wydaniu SG prezentują swoje spojrzenie na sezonowe desery.
 
 
W okazałym, liczącym 300 stron pólroczniku nie mogło zabraknąć kobiet. Ponownie spotkać tu można Dinarę Kasko, która robi oszałamiająca karierę (także w mediach społecznościowych). Są także: Melissa Coppel, Kolumbijka, której niesamowite praliny podbiły Las Vegas (1 sztuka kosztuje tam 12 dolarów) oraz Riley Redfern z trzygwiazdkowej restauracji Coi w San Francisco. Smaki Azji reprezentują zaś prace Eunyoung Yun, która prowadzi niewielką, acz bardzo modną cukiernię Garuharu w Seulu. 
 
Tradycyjnie So Good Magazine to ponad 20 autorów. Obok już wymienionych warto zaznaczyć obecność takich postaci jak Gianluca Fusto, Andres Lara, Rafa Delgado, Bart de Gans, Marijn Coertjens, Graham Mairs czy Baltasar Massot.
Ciekawostką tego numeru mogą być aż trzej Polacy, których wizerunki znalazły się na firmowych reklamach. Michał Doroszkiewicz i Marek Moskwa, nasi reprezentanci na Coupe du Monde de la Patisserie 2019, użyczyli swych twarzy firmie Debic, a Michał Iwaniuk wraz z innymi finalistami tegorocznego World Chocolate Masters występuje w publikacji firmowanej przez Cacao Barry. 
Podobnie jak dwa poprzednie wydania So Good Magazine (nr 18 i 19), także najnowsza publikacja dostępna jest w Polsce w dwóch wersjach – oryginalnej (anglojęzycznej) oraz z aneksem zawierającym tłumaczenia na zyk polski wszystkich receptur.
 
Kliknij na zdjęcie ...
 
 
W sprawie zamówień i szczegółowych informacji można się kontaktować z polskim przedstawicielem wydawnictwa Vilbo w Polsce – Agencją ZOOM (books@amkzoom.pl).
 
KOMENTARZE
DODAJ KOMENTARZ

Komentarz:

Podpis:

E-mail:

WYŚLIJ

< WRÓĆ DO Nowości wydawnicze
© Copyright papaja.pl 2001-2018. Wszystkie prawa zastrzeżone.