< WRÓĆ DO Nowości wydawnicze

Kuchnia Molekularna, Podstawowe Techniki i Przepisy

Nowości wydawnicze2018-04-15
 
Autor: Jean Bos, Robert Harna
Ponad 200 stron
Ponad 90 przepisów
Ponad 60 zdjęć
Miękka oprawa
Tabele temperatur
Tabele użycia produktów
Dokładnie rozpisane techniki - sferyfikacja, żelowanie, zagęszczanie, pianki, mrożenie i inne
Historia i najważniejsze nazwiska kuchni molekularnej
Autor zdjęć: Kamil Zieliński Fotografia
Autor okładki: Rafał Rąpała
 
 
Długo oczekiwana książka o kuchni molekularnej już dostępna!
Jean Bos i Robert Harna ujawniają tajniki gastronomii molekularnej, dzielą się swoją wiedzą i wieloletnim doświadczeniem. Wszystko, co powinieneś wiedzieć na początku swojej drogi z kuchnią molekularną.
 
 
Kuchnia molekularna nieustannie wzbudza ogromne emocje. To nowy trend w światowej gastronomii. Liczba sympatyków gotowych podjąć próbę opanowania tej sztuki przyrządzania potraw sukcesywnie wzrasta. Kuchnia molekularna stawia sobie za cel osiągnięcie idealnego, czystego i doskonałego smaku potraw serwowanych w zaskakujących formach, jednak przy użyciu wyłącznie świeżych i naturalnych składników .
 
 
 
Cena : 99,00 zł
 
KOMENTARZE
DODAJ KOMENTARZ

Komentarz:

Podpis:

E-mail:

WYŚLIJ

< WRÓĆ DO Nowości wydawnicze
© Copyright papaja.pl 2001-2018. Wszystkie prawa zastrzeżone.