< WRÓĆ DO Wydarzyło się

Spotkanie wigilijne OSSKiC- poznaliśmy skład Drużyny Narodowej !

Wydarzyło się2017-12-06

Podsumowanie roku !

W dniu 02 grudnia br. w DoubleTree by Hilton Warsaw odbyło się spotkanie wigilijne Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Szefów Kuchni i Cukierni.
Uroczystość była doskonałą okazją do podsumowania rocznej działalności Stowarzyszenia, podziękowań dla wszystkich Parterów i Sponsorów, którzy czynnie działają na jego rzecz, pochwalenie się sukcesami m.in. zwycięstwem Bartosza Petera i Rafała Kudlińskiego w Kulinarnym Pucharze Polski, przyjęcie w jego poczet nowych członków, a także przedstawienie planów na rok następny. 
 


Podczas spotkania wigilijnego wręczono nominacje do Narodowej Kulinarnej Reprezentacji Polski na Puchar Świata w Luksemburgu 2018, który odbędzie się od 23-29 listopada 2018 r. 
 
Skład trenerów i zawodników:
Poland National Culinary Team WORLD CUP 2018 Luksemburg
Sebastian Krauzowicz - Trener prowadzący i selekcjoner 
Zenon Hołubowski - Trener techniczny 
Rosiński Maciej - Trener sekcja cukiernicy 
Lech Plucinski - Trener wspierający 
Rafał Gajownik - Trener Wspierający
 
Skład kulinarnej kadry seniorów
Bartosz Peter - ‭Kapitan 
Artur Skotarczyk ‭- Chef
Adam Adamczak-Chef 
Jarek Kin- Chef
Michal Kuduk -Chef
Mateusz Reszczyk ‭-Chef
Mariusz Roch -Chef
Dawid Grucel -Chef
Marcin Gruszka -Chef
Maciej Hippler -Chef
Michał Iwaniuk -Pastry Chef
Maciej Wiśniewski-Pastry Chef
 
Skład kulinarnej kadry juniorów ( indywidualny start )
Patryk Mach -Chef
Michał Ziaja -Chef
 
Po oficjalnej części wszystkim złożono świąteczne życzenia, życząc powodzenia i dalszych sukcesów. Nie zabrakło też Mikołaja, który wręczył gościom upominki oraz uroczystego tortu. Następnie wszyscy zasiedli do Wigilijnej Kolacji przygotowanej pod okiem szefa kuchni Zbigniewa Łęgowskiego i kucharzy Hotelu DoubleTree by Hilton Warsaw.
 
 
 
 
zdjęcia Organizatora OSSKiC
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
KOMENTARZE
DODAJ KOMENTARZ

Komentarz:

Podpis:

E-mail:

WYŚLIJ

< WRÓĆ DO Wydarzyło się
© Copyright papaja.pl 2001-2018. Wszystkie prawa zastrzeżone.