< WRÓĆ DO Szkoły gastronomiczne

Konferencja dla Uczniów w Warszawie - 30.11

Szkoły gastronomiczne2017-11-08

Dnia 30 listopada 2017 r. (czwartek) o godz. 9:50, odbędzie się w Zespole Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich w Warszawie, przy ul. Majdańskiej 30/36 konferencja „ŻYWNOŚĆ I ŻYWIENIE W ŚWIETLE WSPÓŁCZESNEJ WIEDZY” dla nauczycieli przygotowujących uczniów do Olimpiady Wiedzy o Żywieniu i Żywności oraz wszystkich którzy chcą wziąć udział w formie doskonalenia zawodowego.

 

KONFERENCJA 30.XI.2017 r.
„ŻYWNOŚĆ I ŻYWIENIE
W ŚWIETLE WSPÓŁCZESNEJ WIEDZY”
„Owoce i warzywa – przetwórstwo i rola w żywieniu”
9.50- 10.00 Otwarcie konferencji
10.00 – 10.55 Owoce i warzywa w żywieniu człowieka.
dr hab. Joanna Kałuża,Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji,
SGGW
11.00 – 11.55 Klasyfikacja i charakterystyka przetworów z owoców i warzyw oraz ich wytwarzanie.
dr hab. Stanisław Kalisz, Wydział Nauk o Żywności, SGGW
11.55 - 12.20 Przerwa
12.20 – 13.15 Soki, nektary oraz napoje owocowe i warzywne - przemysłowe metody wytwarzania i badanie autentyczności. dr inż. Andrzej Gasik, Wydział Nauk o Żywności, SGGW
13.20 Lunch


Więcej informacji na stronie: www.zsgh.edu.pl

KOMENTARZE
DODAJ KOMENTARZ

Komentarz:

Podpis:

E-mail:

WYŚLIJ

< WRÓĆ DO Szkoły gastronomiczne
© Copyright papaja.pl 2001-2017. Wszystkie prawa zastrzeżone.