< WRÓĆ DO Kalejdoskop

TARGI HoReCa ATENY- wyjazd do Grecji -09.02-13.02.2018

Kalejdoskop2017-10-25

Na wspólną wyprawę zaprasza Teo Vafidis



DZIEŃ 1: Przelot do Aten. Transfer do tawerny na kolację. Przejazd do wybranego hotelu, zakwaterowanie.
 
DZIEŃ 2:  śniadanie w hotelu. Przejazd do zakładu produkcyjnego Kanaki, gdzie zapoznamy się z linią produkcyjną słynnego greckiego ciasta Filo i Kadaifi. Transfer na targi Ho.Re.Ca w hali Metropolitan Expo Athens. Prezentacja kuchni polskiej połączona z Live Cooking oraz degustacją. Każdy uczestnik zabierze ze sobą jeden lokalny produkt do zaprezentowania i degustacji na targach Ho.Re.Ca Czas wolny na podziwianie ekspozycji targowej. Przejazd do tawerny, obiadokolacja. Powrót do hotelu, czas wolny.
 
DZIEŃ 3: Proponowany wyjazd na wycieczkę fakultatywną. Całodzienny rejs na trzy wyspy Zatoki Sarońskiej: EGINA, POROS, HYDRA  rejs na Eginę, słynącą z gajów pistacjowych i świetnie zachowanej starożytnej świątyni Ateny Afai; przepłynięcie na Poros – maleńką, uroczą wysepkę u wybrzeży Peloponezu; ostatnią z przystani jest zjawiskowa Hydra z domami kapitanów z XVIII w., malowniczym portem o wspaniałej architekturze i... zakazem ruchu samochodowego. Jedynym dopuszczalnym środkiem lokomocji są tu osiołki.
To ulubiony zakątek artystów i intelektualistów, poszukujących wytchnienia od gwaru Aten. Przejazd do tawerny na obiadokolację.
Powrót do hotelu, czas wolny.
Koszt wycieczki: 80 euro/ os
 
DZIEŃ 4: Śniadanie. Zwiedzanie Aten. Wieczorem proponujemy Wieczór Grecki w historycznej części miasta. Słynie on z doskonałej zabawy, profesjonalnego pokazu tańców, żywej muzyki pokazującej wielokulturowość narodu greckiego.  Jest to doskonała okazja do zabawy w cieniu imponujących zabytków stanowiących duszę współczesnego miasta.
Koszt: 30 euro/os
 
Wieczorem wspólna obiadokolacja, nocleg.
DZIEŃ 5: śniadanie, czas wolny. Możliwość dokonania zakupów. Transfer na lotnisko, wylot do Polski.
*Ramowy program może ulec zmianie, jednak wszystkie jego punkty zostaną zrealizowane.
 
Cena: 1647,00 pln/os w pokoju dwuosobowym
Cena zawiera: przelot samolotem rejsowym Ryanair na trasie WMI- ATH-WMI tylko z bagażem podręcznym, zakwaterowanie w hotelu 4*- 4 noclegi ze śniadaniami, wszystkie transfery, ubezpieczenie KL/NNW
 
Cena nie zawiera: dodatkowego wyżywienia, napoi i świadczeń nie wymienionych w ofercie, biletów wstępu do zwiedzanych obiektów.
 
Podana cena opiera się na obowiązującej taryfie lotniczej, może ulec zmianie w chwili kiedy zmianie ulegnie taryfa lotnicza.

W chwili potwierdzania rezerwacji prosimy o potwierdzenie ceny imprezy.
 
                                                                                                         
Zapraszam, Mistrz Kulinarny Teo Vafidis
 
Termin przyjmowania zgłoszeń – 30.11.2017
Zgłoszenia proszę kierować na adres – agent@hellastravel.pl
 
KOMENTARZE
2017-11-04Jarek Walczyk
Dzień dobry, Myślę, że jest to delikatne nadużycie. Klub Szefów kuchni, nic nie wie o wyjeździe do Grecji.
DODAJ KOMENTARZ

Komentarz:

Podpis:

E-mail:

WYŚLIJ

< WRÓĆ DO Kalejdoskop
© Copyright papaja.pl 2001-2017. Wszystkie prawa zastrzeżone.