< WRÓĆ DO Nowości produktowe

Mięsa kalibrowane – sekret sukcesu nowoczesnych restauracji

Nowości produktowe2016-03-26

Bogaty asortyment mięs wołowych i wieprzowych w MAKRO !

 
Współcześni Szefowie Kuchni chcąc sprostać nie tylko oczekiwaniom swoich klientów, ale także własnym zawodowym ambicjom, poszukują unikatowych smaków i aromatów dla potraw serwowanych w prowadzonych przez siebie restauracjach. Zwracają uwagę na każdy aspekt codziennej pracy, np. wybierając mięso, pragną znać jego dokładne pochodzenie, warunki w jakich było ono transportowane, a przy odbiorze skrupulatnie sprawdzają jego jakość i powtarzalność.
 
Szukając sposobów na przyciągnięcie klientów, Szefowie opracowują coraz to nowe,
bardziej skomplikowane dania, do wykonania których stosują nowatorskie techniki obróbki mięsa. Takie działania wymagają dużych pokładów czasu – a tego w restauracjach zawsze brakuje!
 
Rozwiązaniem tej kwestii jest nasza oferta mięs kalibrowanych, krojonych zgodnie ze sztuką i zastosowaniem kulinarnym. Odwiedź najbliższą halę MAKRO i wybieraj spośród szerokiego asortymentu mięsa wołowego i wieprzowego. Znajdziesz u nas steki wołowe (z antrykotu oraz rostbefu), kotlety schabowe (do wyboru z kością lub bez kości), a także przepyszną karkówkę, golonkę oraz żeberka wieprzowe.

Opakowania różnią się gramaturą i ilością sztuk, dlatego z łatwością wybierzesz produkt dopasowany do Twoich potrzeb. Dzięki powtarzalności utrzymasz food cost dania, a także ograniczysz ubytki wynikające z krojenia mięsa.
Pamiętaj, że mięsa kalibrowane są pakowane vacuum, co zapobiega jego wysychaniu oraz chroni przez rozwojem mikroorganizmów i wtórnym zakażeniom. Mięso jest zabezpieczone przed uszkodzeniami mechanicznymi i zanieczyszczeniami. Wybierając produkty w opakowaniach vacuum wydłużasz termin przydatności do spożycia.
 
KOMENTARZE
DODAJ KOMENTARZ

Komentarz:

Podpis:

E-mail:

WYŚLIJ

< WRÓĆ DO Nowości produktowe
© Copyright papaja.pl 2001-2019. Wszystkie prawa zastrzeżone.