< WRÓĆ DO Szkoły gastronomiczne

„ŻYWNOŚĆ I ŻYWIENIE W ŚWIETLE WSPÓŁCZESNEJ WIEDZY”-27.11

Szkoły gastronomiczne2015-10-14

Zapraszamy na konferencję nauczycieli i uczniów szkół gastronomicznych !

Z A P R O S Z E N I E
Dyrekcja ZSGH ma przyjemność zaprosić na konferencję, która odbędzie
się dnia 27.11.2015 r.
 
„ŻYWNOŚĆ I ŻYWIENIE
W ŚWIETLE WSPÓŁCZESNEJ WIEDZY”
„Żywność prozdrowotna”.
 
9.00 - 9.10
Otwarcie konferencji
 
9.10 – 10.00
Ekologiczne aspekty żywienia człowieka”
dr inż. Renata Kazimierczak, Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji, SGGW
 
10.00- 10.45
„Suplementy diety – szczególny rodzaj żywności.”
dr hab. Barbara Pietruszka, prof. nadzw. SGGW, Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji
 
10.45- 11.30
Przerwa z niespodzianką
 
11.30- 12.25
„Jutro nauki o żywieniu człowieka – nutrigenomika i nutrigenetyka.”
Prof. dr hab. Maria Koziołkiewicz, Instytut Biochemii Technicznej, Wydział
Biotechnologii i Nauk o Żywności, Politechnika Łódzka
12. 30 - 13.30
Lunch
 
Prezentacja wydawnictwa WSIP (przez cały czas trwania konferencji)
Nauczyciele chętni do wzięcia udziału w konferencji zgłaszają się do dnia 9 listopada 2015 r. do ZSGH
 
Warszawa ul. Majdańska 30/36 do sekretariatu tel. 22 810 04 89 lub do p. Urszuli Augustyniak
 tel. 603 459 415
Anna Chylińska
Dyrektor Szkoły
KOMENTARZE
DODAJ KOMENTARZ

Komentarz:

Podpis:

E-mail:

WYŚLIJ

< WRÓĆ DO Szkoły gastronomiczne
© Copyright papaja.pl 2001-2019. Wszystkie prawa zastrzeżone. VPS