< WRÓĆ DO Nowości produktowe

BÓB i SALSEFIA - nowości Bonduelle!

Nowości produktowe2015-01-19
 
 
Firma Bonduelle sukcesywnie rozszerza gamę warzyw gotowanych na parze. Tym razem w ofercie pojawił się Bób bardzo drobny oraz Salsefia krojona.



 
Bób produkowany jest na bazie bardzo młodych ziaren, które mają delikatną skórkę i słodki smak. Dostępny w opakowaniu 1 kg.
Salsefia, zamiennie stosowana ze skorzonerą, jest już obrana, pokrojona i praktycznie gotowa do użycia. Jest doskonałym elementem zimnych bufetów oraz dodatkiem do zup i dań głównych. Dostępna w opakowaniu 2,5 kg.
Oba produkty (głęboko mrożone) nie wymagają dalszego gotowania, a jedynie podgrzania do odpowiedniej temperatury. Mogą być stosowane na zimno tuż po rozmrożeniu. Dzięki procesowi gotowania na parze, warzywa zachowują bogaty smak, naturalny kolor, a przede wszystkim wartości odżywcze. W kuchni gwarantują oszczędność czasu i energii.
 
Więcej informacji na: www.bonduelle-foodservice.pl
KOMENTARZE
DODAJ KOMENTARZ

Komentarz:

Podpis:

E-mail:

WYŚLIJ

< WRÓĆ DO Nowości produktowe
© Copyright papaja.pl 2001-2019. Wszystkie prawa zastrzeżone. VPS