Wyposażenie kuchni

Fine Dine wdrożyło System Zarządzania Jakością zgodny z normami ISO 9001: 2015
Japońskie noże SASHIMI, NAKIRI, SANTOKU !
BLENDER Z OBUDOWĄ WYCISZAJĄCĄ
Galeria Innowacji 2018 podczas Targów Polagra Gastro
Galeria Innowacji 2018 już od 1 do 4 października #1Premiera
Chefs News

Olimpiada Kulinarna IKA, Stuttgart – 14-19.02.2020
What is International Chefs Day?
THE BEST CHEF AWARDS 2019, 23rd and 24th September at the University of Barcelona
THE GLOBAL CHEFS CHALLENGE
Reale Seguros Madrid Fusión 2019 Tasting Spain #REALEMF19
Kalejdoskop

Święta Bożego Narodzenia zbliżają się już wielkimi krokami. Warto pamiętać, że wówczas
Polska Akcja Humanitarna zaprasza do 18-tej edycji Świątecznego Stołu Pajacyka
Nowe kąciki zabaw w placówkach zdrowia. Ruszyło głosowanie!
Bitwa pomiędzy prowadzącymi w najnowszej kampanii promującej kanały Kuchnia+ i Domo+
Konferencja -"Zapomniane potrawy wigilijne, historia i gastronomia"-16.11
Hotele i restauracje

Praski Koneser - kulinarny fenomen stolicy.
Warszawski The Roots Bar &More wyróżniony przez prestiżową organizację World’s 50 Best
Preopening restauracji Arco by Paco Pérez w Gdańsku
Jedna z największych gwiazd gastronomii 16. listopada otwiera swoją restaurację w Gdańsku
Nowe oblicze Restauracji Mercato - 18.10 !
Nowości produktowe

Szlakiem dobrego smaku !
Nowa usługa Tork Workflow™ podnosi
5 Czekolad do lodów - Barry Callebaut !
Żywiec Zdrój w szklanych butelkach!
VarioCookingCenter – nowy wymiar gotowania z RATIONAL
Wydarzyło się

Tygiel gastronomicznej kultury i biznesu na MADE FOR Restaurant w Warszawie
Barok. Powrót do korzeni i kapłonów
Jakub Kasprzak - zwycięzcą Bocuse dOr Poland 2019 !
VI Gala Żółtego Przewodnika Gault&Millau na 2020 rok !
Wręczenie Plakiet Przewodnika Michelin 2019 Main Cities of Europe w Krakowie
Szkoły gastronomiczne

XI Ogólnopolskim Konkursie Gastronomicznym „Kuchnia Polska na Mazowszu 2019
Konferencja "Żywność i żywienie w świetle współczesnej wiedzy
Półfinaliści jubileuszowej edycji konkursu Młody Kreator Sztuki Kulinarnej 2019!
2. półfinał konkursu dla szkół-Transgourmet i Selgros Cash&Carry
Konkurs kulinarny WorldSkills Poland dla młodych, ambitnych ludzi z pasją -30.09