< WRÓĆ DO Nowości produktowe

Unikalne miejsce w sercu Warszawy z prawdziwym klimatem Hiszpanii

Nowości produktowe2012-08-14


Ole Tapas Steak Restaurant na Brackiej 2 - perfekcyjne wykorzystanie miejsca na niewielkiej powierzchni dzięki CONVOTHERM Mini  !

Ole Tapas Steak Restaurant to unikalne miejsce w sercu Warszawy.Dzięki doświadczonym kucharzom i tradycyjnym daniom, przeniesiecie się Państwo w prawdziwy klimat Hiszpanii.Proponujemy dania przygotowane w oparciu o oryginalne receptury i najlepsze produkty, m.in. szeroki wybór steków z baskijskiej i KOBE Style wołowiny, ryby i owoce morza, foie gras oraz najlepszą na świecie szynkę Iberico Joselito. Dopełnieniem naszej propozycji wyśmienitych dań są wina -starannie wyselekcjonowane przez polskich i zagranicznych mistrzów sommelierów.
W naszej restauracji ze względu na ograniczoną ilość przestrzeni musieliśmy szukać nietypowych rozwiązań i takim rozwiązaniem okazał się piec konwekcyjno - parowy marki CONVOTHERM w rozmiarze mini mieszczący w sobie blachy o rozmiarze 2/3 GN. 
Dodatkową zaletą tego urządzenia jest to iż mogliśmy powiesić je na ścianie nie tracąc cennej powierzchni roboczej na blacie. Zaletą CONVOTHERM jest szybkość obróbki termicznej, możliwość pieczenia na półparze oraz pieczenia różnych typów potraw jednocześnie (np. mięso, ryby, ciasto). CONVOTHERM wykorzystujemy do pieczenia dań confit, steków z polędwicy z użyciem sondy, warzyw pieczonych, hiszpańskich omletów ziemniaczanych, deserów (biszkoptów, tart, bez).  CONVOTHERM posiada program czyszczący, łatwy w obsłudze. Urządzenie to pozwala nam  na sprawniejsze wydawanie różnych dań w krótszym czasie.

Ole Tapas Steak Restaurant
ul. Bracka 2 (przy Pl.Trzech Krzyży),
00-502 Warszawa

CONVOTHERM
Elektrogeräte GmbH

Talstraße 35
82436 Eglfing
Germany
tel: +48.790 828 828
www.convotherm.pl

(Artykuł sponsorowany)

KOMENTARZE
DODAJ KOMENTARZ

Komentarz:

Podpis:

E-mail:

WYŚLIJ

< WRÓĆ DO Nowości produktowe
© Copyright papaja.pl 2001-2019. Wszystkie prawa zastrzeżone.