< WRÓĆ DO Nowości wydawnicze

Kuchnia w pigułce z Julią Child

Nowości wydawnicze2011-05-13

Kuchnia w pigułce
Julia Child
Gotuj z Julią Child
przeł. Anna Sak
premiera: 5 maja

Co wyciąć kurczakowi, żeby płasko leżał na brytfannie? Jak piec, żeby skórka była chrupiąca? W jaki sposób zmieniać smaki potraw, używając różnych dodatków?
Dowiesz się z kulinarnego niezbędnika Gotuj z Julią Child!

Słynna szefowa kuchni, która przed laty rozbudziła w Amerykach miłość do gotowania, w tej niewielkiej książeczce pisze o wszystkim co początkujący kucharz wiedzieć powinien. Uczy dzielić, członkować i nacinać mięsa, wylicza garnki i naczynia maści wszelakiej, które powinny znaleźć się w każdej kuchni, przekonuje do używania miksera i daje dziesiątki innych pożytecznych rad.

Ta książka powinna się znaleźć w podręcznej biblioteczce każdej gospodyni domowej.

 

KOMENTARZE
DODAJ KOMENTARZ

Komentarz:

Podpis:

E-mail:

WYŚLIJ

< WRÓĆ DO Nowości wydawnicze
© Copyright papaja.pl 2001-2019. Wszystkie prawa zastrzeżone. VPS