< WRÓĆ DO Nowości produktowe

ABRAMCZYK- nowe produkty bez glazury

Nowości produktowe2011-03-02

Dużo ryby Abramczyka -Flet z dorsza grenlandzkiego.



Dorsz grenlandzki jest jedną z najważniejszych ryb poławianych w Morzu Norweskim. Smak i jakość mięsa tej ryby są bardzo podobne do świetnie znanego i bardzo lubianego dorsza bałtyckiego. Co wyróżnia dorsza marki Abramczyk? Z pewnością doskonała jakość produktu oraz minimalna zawartość glazury (wynosząca zaledwie 10 proc.), pozwalająca uzyskać po obróbce termicznej,  produkt zbliżony wagowo do zakupionego.
Ryby i owoce morza marki Abramczyk są produktami najwyższej jakości. Ich doskonałe walory smakowe i odżywcze wynikają z rygorystycznego podejścia do warunków ich połowu i transportu oraz wyboru odpowiednich odmian danych gatunków. Większość z nich żyje bowiem w krystalicznie czystych wodach oceanów lub pochodzi z ekologicznych hodowli, w których stosuje się wyłącznie wyselekcjonowany pokarm, co w sposób bezpośredni wpływa na jakość produktów.

Dużo ryby Abramczyka -Filet z dzikiego łososia



Dziki łosoś pacyficzny żyje w krystalicznie czystych wodach północnego Pacyfiku, oblewających obrzeża Alaski. W przeciwieństwie do swoich hodowlanych kuzynów odżywia się wyłącznie pokarmem naturalnym a jego mięso nie posiada żadnych barwników. Co wyróżnia dzikiego łososia marki Abramczyk? Z pewnością doskonała jakość produktu oraz minimalna zawartość glazury (wynosząca zaledwie 10 proc.), pozwalająca uzyskać po obróbce termicznej,  produkt zbliżony wagowo do zakupionego.
Ryby i owoce morza marki Abramczyk są produktami najwyższej jakości. Ich doskonałe walory smakowe i odżywcze wynikają z rygorystycznego podejścia do warunków ich połowu i transportu oraz wyboru odpowiednich odmian danych gatunków. Większość z nich żyje bowiem w krystalicznie czystych wodach oceanów lub pochodzi z ekologicznych hodowli, w których stosuje się wyłącznie wyselekcjonowany pokarm, co w sposób bezpośredni wpływa na jakość produktów.

Dużo ryby Abramczyka -Filet z baramundi.



Te drapieżne, tropikalne ryby coraz częściej stanowią restauracyjne menu, ciesząc się dużą popularnością wśród Konsumentów. Niewątpliwy wpływ na to ma ich białe, delikatne mięso, wyśmienity smak, brak drobnych ości oraz duża zawartość kwasów Omega3, pozytywnie wpływających na funkcjonowanie mózgu i całego organizmu. Amerykańscy i kanadyjscy kucharze uznali ją za największe odkrycie wśród produktów morskich w roku 2010, a teraz dzięki nam może ona znaleźć także na Państwa stołach.  Co wyróżnia baramundi marki Abramczyk? Z pewnością doskonała jakość produktu oraz minimalna zawartość glazury (wynosząca zaledwie 10 proc.), pozwalająca uzyskać po obróbce termicznej,  produkt zbliżony wagowo do zakupionego.
Ryby i owoce morza marki Abramczyk są produktami najwyższej jakości. Ich doskonałe walory smakowe i odżywcze wynikają z rygorystycznego podejścia do warunków ich połowu i transportu oraz wyboru odpowiednich odmian danych gatunków. Większość z nich żyje bowiem w krystalicznie czystych wodach oceanów lub pochodzi z ekolgicznych hodowli, w których stosuje się wyłącznie wyselekcjonowany pokarm, co w sposób bezpośredni wpływa na jakość produktów.
Producent: Abramczyk Sp. z o.o.

Dużo ryby Abramczyka -Filet z flądry.



Te trzydziesto centymetrowe, żyjące na dnie morza ryby charakteryzują się smacznym i delikatnym mięsem. Idealne do smażenia, duszenia i przygotowania wywarów rybnych.Co wyróżnia flądrę marki Abramczyk? Z pewnością doskonała jakość produktu oraz minimalna zawartość glazury (wynosząca zaledwie 10 proc.), pozwalająca uzyskać po obróbce termicznej,  produkt zbliżony wagowo do zakupionego.
Ryby i owoce morza marki Abramczyk są produktami najwyższej jakości. Ich doskonałe walory smakowe i odżywcze wynikają z rygorystycznego podejścia do warunków ich połowu i transportu oraz wyboru odpowiednich odmian danych gatunków. Większość z nich żyje bowiem w krystalicznie czystych wodach oceanów lub pochodzi z ekolgicznych hodowli, w których stosuje się wyłącznie wyselekcjonowany pokarm, co w sposób bezpośredni wpływa na jakość produktów.
Producent: Abramczyk Sp. z o.o
Od 14 lutego Abramczyk wprowadza na rynek ryby ze zmniejszoną zawartością glazury. Dotychczasowe opakowania 1000g. (750g. produktu netto) zostaną zastąpione opakowaniami 850g. (765g. produktu netto), zaś opakowania 600g. (450g. produktu netto) zostaną zastąpione opakowaniami 500g. (450g. produktu netto). Ceny zmienionych produktów pozostaną na tym samym poziomie lub ulegną zmniejszeniu. Szczegóły bedą dostępne za kilka tygodni.

Powyższe zmiany są częścią programu „Dużo Ryby – Mało Wody”, w ramach którego Abramczyk Sp. z o.o. przeciwstawia się złej praktyce sprzedaży produktów mrożonych, pokrywanych zbyt dużą warstwą glazury lodowej. Konsekwencją fałszywie pojmowanego interesu klientów jest obecność na półkach sklepowych produktów, posiadających na sobie 25% do niemal 35% glazury lodowej, podczas gdy poziomem zabezpieczającym produkty przed wyschnięciem jest  poziom zaledwie 10- procentowy.
 
Dużo ryby Abramczyka -Filet z sandacza.



Sandacz należy do gatunku drapieżnych, słodkowodnych ryb, zamieszkujących duże zbiorniki słodkowodne oraz wody Morza Kaspijskiego i Aralskiego. Ten luksusowy delikates rybny jest wysoko ceniony pod względem smakowym i zdrowotnym.
Co wyróżnia sandacza marki Abramczyk? Z pewnością doskonała jakość produktu oraz minimalna zawartość glazury (wynosząca zaledwie 10 proc.), pozwalająca uzyskać po obróbce termicznej,  produkt zbliżony wagowo do zakupionego.

Ryby i owoce morza marki Abramczyk są produktami najwyższej jakości. Ich doskonałe walory smakowe i odżywcze wynikają z rygorystycznego podejścia do warunków ich połowu i transportu oraz wyboru odpowiednich odmian danych gatunków. Większość z nich żyje bowiem w krystalicznie czystych wodach oceanów lub pochodzi z ekologicznych hodowli, w których stosuje się wyłącznie wyselekcjonowany pokarm, co w sposób bezpośredni wpływa na jakość produkt

KOMENTARZE
DODAJ KOMENTARZ

Komentarz:

Podpis:

E-mail:

WYŚLIJ

< WRÓĆ DO Nowości produktowe
© Copyright papaja.pl 2001-2019. Wszystkie prawa zastrzeżone. VPS