< WRÓĆ DO Nowości wydawnicze

"Jajka i sery"- Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej -H. Szymanderskiej

Nowości wydawnicze2011-01-19

 


Jajka i sery, czyli najlepsze omlety, zapiekanki, sałatki
 Autor: Hanna Szymanderska
Format: 24 x 22 cm
Liczba stron: 120 stron
Oprawa: twarda 
Seria wydawnicza: Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej
MULTICO Oficyna Wydawnicza
http://www.multicobooks.pl

Każdy miłośnik polskiej kuchni, powinien mieć na swojej półce, chociaż jedną książkę kulinarną autorstwa Hanny Szymanderskiej.
Autorka bowiem jest niekwestionowanym autorytetem w kwestiach zwiazanych z kuchnią polską, nie tylko dla amatorów, ale też dla zawodowców. Tym razem zachęcamy do zapoznania się z wyjątkową serią : "Kanonem Tradycyjnej Kuchni Polskiej", bogato ilustrowaną, w której znajdziemy najbardziej tradycyjne i sprawdzone przepisy kulinarne, rekomendowane przez pisarkę.

     
 W tomie pierwszym pt. "Jajka i sery" znalazły się receptury na rozmaite jajecznice, zapiekanki, placki, sałatki i pasty. Każdemu komu brakuje czasu, może przygotawać dania łatwo, szybko i przyjemnie, a przede wszystkim zdrowo, ponieważ proponowane potrawy zawierają składniki niezbędne dla naszego zdrowia.

Życzymy miłej zabawy w gotownie - i smacznego!!!
 

KOMENTARZE
DODAJ KOMENTARZ

Komentarz:

Podpis:

E-mail:

WYŚLIJ

< WRÓĆ DO Nowości wydawnicze
© Copyright papaja.pl 2001-2019. Wszystkie prawa zastrzeżone. VPS