< WRÓĆ DO Nowości wydawnicze

Birkowie od Kuchni

Nowości wydawnicze2010-05-24

Nowość na kulinarnym rynku wydawniczym. W salonach Empik w całej Polsce oraz księgarniach internetowych znajdziecie już Państwo nową, autorską książkę kulinarną wydaną wraz z wydawnictwem G+J Gruner&Jahr przez Stefana oraz Konrada Birków.

Pieczony comber jagnięcy podany z herbacianym sosem i świeżo siekaną miętą...
Tartoletka z ciasta filo, pieczona z figami i białym kremem balsamico...
Gruszka marynowna w przyprawach korzennych, w sosie karmelowym...
Brzmi to niemal jak poezja smakosza...
Któż może oprzeć się tak kuszącym daniom
?

Przepisy na te dania oraz na wiele innych, znaleźć można w książce „Birkowie od Kuchni”.
Jej Autorzy - Stefan i Konrad Birek - to mistrzowie kulinarni z olbrzymim doświadczeniem.

Milionom telewidzów znani są z programu „Kawa czy herbata”, w którym od wielu lat prezentują smaczne potrawy.
To niewątpliwie najbardziej popularni, ale nie jedyni przedstawiciele familii Birków, którzy poświęcili swoje życie kulinariom.
W książce "Birkowie od Kuchni" - prócz Stefana i Konrada - poznać można pozostałych członków rodziny Birków. A poza tym znaleźć wszystko to, co w autorskiej książce
kulinarnej pojawić się powinno. Wyjątkowe przepisy na znakomite potrawy (możliwe do przygotowania przez zwykłego śmiertelnika!), porady, kulinarne opowieści,
anegdotki oraz smakowite zdjęcia.
A na deser przepisy gwiazd programu „Kawa czy herbata”.


Autor: Birek Stefan, Birek Konrad
Wydawca: G+J Gruner&Jahr
Oprawa: twarda
Data premiery: 2010-05-19

KOMENTARZE
DODAJ KOMENTARZ

Komentarz:

Podpis:

E-mail:

WYŚLIJ

< WRÓĆ DO Nowości wydawnicze
© Copyright papaja.pl 2001-2019. Wszystkie prawa zastrzeżone.