Wyposażenie kuchni

Moretti Forni wielokomorowy elektryczny piece do pizzy i piekarniczy
Już jest – nowy katalog Hendi 2021!
Plecak termiczny dostawczy 75l - kod 709801
Kupuj online - odbieraj offline
Pakowarka próżniowa, listwowa!
Niebawem

Amsterdam gospodarzem piątej edycji wydarzenia The Best Chef Awards 2021
TOP 20 Restauratorów na wirtualnej scenie MADE FOR RESTAURANT 2021
WorldFood Poland Virtual Expo – w dniach 20-22 kwietnia 2021!
Inauguracja programu edukacyjnego - California Wine Institute
TOP 20 RESTAURATORÓW NA WIRTUALNEJ SCENIE MADE FOR RESTAURANT 2021
Chefs News

Finał Bocuse d'Or zaplanowany jest na 26 - 27 września 2021 roku.
Przewodnik MICHELIN opracował międzynarodowy barometr !
Dziś obchodzimy Międzynarodowy Dzień Szefów Kuchni !
ZNAMY PIERWSZE KRAJE WYBRANE DO FINAŁU BOCUSE D
Już od dziś startuje San Sebastian #GastronomikaLive - panele dyskusyjne online
Nowości produktowe

Czas na dziczyznę w polskich restauracjach!
Łap Banana, czyli nowy smak w serii napojów Huel Ready-to-drink
iCombi Pro firmy RATIONAL zdobywa nagrodę GOOD DESIGN za rok 2020
Uszlachetniamy gastronomię - Plastmet
Wyjątkowe doznania smakowe: nowy VarioSmoker od Rational
Wydarzyło się

Z żalem informujemy o śmierci szefa kuchni śp. Henryka Nieciejowskiego
Sprzeciw IGGP dotyczący zakazu działalności gospodarczej na świeżym powietrzu!
Rok 2021 bez Kulinarnego Pucharu Polski!
Przewodnik Michelin Holandia 2021 !
Od 20 marca w całej Polsce obowiązują rozszerzone zasady bezpieczeństwa
Księga przepisów

Polędwiczka z dzika w dojrzewającej szynce

Pieczone kotleciki z mięsem mielonym, kaszą jaglaną i pastą tahin
Szkoły gastronomiczne
Podsumowanie konkursu kulinarnego "Kuchnia Polska z pomysłem"
I Ogólnopolski Konkurs Artystycznego Dekorowania Pierników dla szkół !
„Smaki potraw i zup kuchni regionalnej"- kulinarny piknik ! -28.09
Konkurs Kulinarny "Czas na rybę! - uczniowie szkół gastronomicznych ! 3-4.10
Szef Team Challenge” – nowe wyzwanie dla uczniów szkół gastronomicznych