< WRÓĆ DO Wydarzyło się

Przemysław Kaczor w grupie doradców Premium Cook Farutex

Wydarzyło się2009-04-07

Ceniony Szef Kuchni i laureat prestiżowych konkursów kulinarnych, Przemysław Henryk Kaczor od marca dołączył do grona doradców Premium Cook Farutex. Pasjonat kulinarnego rzemiosła z dziesięcioletnim doświadczeniem, otwarty na nowe trendy i pomysły w gastronomii, jest do dyspozycji Klientów Serwisu Gastronomicznego Farutex z Mazowsza i Lubelszczyzny.

Absolwent technikum gastronomicznego w Warszawie oraz ... Międzynarodowych Stosunków Gospodarczych - gdyby nie został kucharzem został by zapewne ekonomistą. Jednak od włoskiej restauracji rozpoczął swoją przygodę z gotowaniem, a karierę kontynuował w renomowanych hotelach (m.in. w warszawskim Hiltonie). W 2007 roku został zwycięzcą m.in. Sielawy Blues, a w tym roku w duecie z Witoldem Iwańskim podbił podniebienia jury na konkursie LArt de la cuisine Martell w Rynie. W swoich kulinarnych poszukiwaniach nie stroni od nowości i oryginalnych przypraw. Lubi także eksperymenty kuchni molekularnej.

Jak mówi o sobie, wciąż poszukuje „czerpiąc pomysły z głowy", inspirowany przez kuchnię śródziemnomorską i południowoamerykańską. Kreatywność, spokój i szeroka wiedza kulinarna - to wg. Przemka najważniejsze cechy dobrego Szefa Kuchni.

Aby uzyskać bliższych informacji o działalności doradców Premium Cook Farutex lub umówić się na spotkanie z najbliższym doradcą, prosimy o kontakt pod adresem: doradcy.kulinarni@farutex.pl lub z obsługującym Państwa przedstawicielem handlowym Farutex.


 

Źródło:

KOMENTARZE
DODAJ KOMENTARZ

Komentarz:

Podpis:

E-mail:

WYŚLIJ

< WRÓĆ DO Wydarzyło się
© Copyright papaja.pl 2001-2015. Wszystkie prawa zastrzeżone.